play

Porokylän leipomon koeleipomossa Lieksassa hiotaan tuotteet toimiviksi – "Täällä voi testata hullutkin ideat", kertoo tuotekehityspäällikkö Joonas Pelo

Tuotteiden koeleipominen on Porokylän leipomossa suuressa roolissa. Pullapitkoja leipomassa
tuotekehityspäällikkö Joonas Pelo (vas.), markkinointipäällikkö Marika Pulkkinen ja leipurimestari Kari Näveri.

Tuotteiden koeleipominen on Porokylän leipomossa suuressa roolissa. Pullapitkoja leipomassa tuotekehityspäällikkö Joonas Pelo (vas.), markkinointipäällikkö Marika Pulkkinen ja leipurimestari Kari Näveri. Kuva: Marko Puumalainen

Kaisa Nousiainen

Makeita gluteenittomia herkkuja ja pehmeää vuokaleipää. Näitä ja muita uusia tuotteita kehitetään Porokylän leipomon uudessa koeleipomossa jatkuvasti. Lieksan myymälän yhteyteen helmikuussa avatussa leipomossa koeleipojat hiovat tuotteiden ominaisuuksia päivittäin.