play

Porokylän leipomo tarvitsee 20 uutta työntekijää Lieksaan valmistuvaan uuteen yksikköön: "Hyvä työntekijä otetaan töihin, vaikka hän ei olisikaan tältä alalta", lupaa toimitusjohtaja Erik Kärki

Porokylän leipomon toimitusjohtaja Erik Kärki ja projektipäällikkö Antti Horttanainen esittelevät Lieksan Teollisuuskylässä sijaitsevaa hallia, jota remontoidaan parhaillaan leipomon tarpeisiin. Tuotanto on tarkoitus aloittaa keväällä 2023.

Porokylän leipomon toimitusjohtaja Erik Kärki ja projektipäällikkö Antti Horttanainen esittelevät Lieksan Teollisuuskylässä sijaitsevaa hallia, jota remontoidaan parhaillaan leipomon tarpeisiin. Tuotanto on tarkoitus aloittaa keväällä 2023. Kuva: Mikko Ahvenainen

Mikko Ahvenainen

Porokylän leipomo tarvitsee Lieksaan ensi kevääksi valmistuvan uuden tuotantoyksikön myötä yli 20 uutta työntekijää. Teollisen mittakaavan leipomoon haetaan monipuolisia osaajia leivontatyön lisäksi varastoon ja toiminnanohjaukseen.