play

Joensuun kesä avataan torilla, Liperissä rompetta ja jokkista, Kontiolahdella koiria – katso menovinkit viikonlopuksi

Karjalainen

Kokosimme tähän menovinkkejä tulevalle viikonlopulle. Lisää menovinkkejä löydät Karjalaisen tapahtumakalenterista täältä.

Tapahtumat

Joensuun torilla järjestetään Kesän avaus -tapahtuma perjantaina ja lauantaina. Torilla esittäytyvät muun muassa Pohjois-Karjalan matkailutoimijat, kylät ja kesäteatterit. Ohjelmaa on torilavalla perjantaina kello 10–18 ja lauantaina kello 10–16.

Ylämyllyllä Wanhassa automuseossa järjestetään Susirajan Rompepäivät. Tapahtuma on avoinna lauantaina kello 9–17 ja sunnuntaina kello 9–15.

Joensuussa vietetään Sinkkolan kotieläinpihan avajaisia lauantaina. Koko perheelle suunnattua ohjelmaa on tarjolla kello 10–13.

Joensuussa yliopiston kampuksella Educalla juhlitaan SciFest-tiedefestivaalia. SciFest on kaikille ilmainen ja avoin tiedetapahtuma. Työpajat ovat avoinna perjantaina kello 9–15 ja lauantaina kello 10–15. Lauantain perhepäivässä on nähtävää ja koettavaa myös perheen pienimmille.

Kontiolahden ampumahiihtostadionilla järjestetään viikonloppuna Suvi-Karelia koiranäyttely. Näyttelyyn on ilmoitettu molemmille päiville reilusti yli tuhat koiraa. Lauantaina arvostelut alkavat kello 10 ja sunnuntaina kello 9.

Outokummussa vietetään perjantaina kello 18 japanilaistyylistä Hanami-juhlaa mutta suomalaisena versiona eli tuomenkukinnan äärellä. Juhlassa musiikkia, lausuntaa ja tanssia. Osoite on Kyykerinkatu 16 ja pääsy vapaa.

Keikat

Joensuussa ravintola Las Palmasissa esiintyy perjantaina Faija. Showtime on kello 23.30.

Bepop-yökerhossa esiintyvät perjantaina El Migu ja T Swoop.

Kerubissa Joensuussa järjestetään lauantaina Popkadun tukiklubi. Esiintymässä ovat kello 19. alkaen Niina Annika ja yhtye, Bereniken hiukset, Luontokerho ja Kumikameli.

Sopraanot Talvi-Maaria Turunen ja Henna-Mari Luolamo konsertoivat viikonloppuna Rantakylän kirkossa ja Ilomantsin kirkossa. Ohjelmassa kuullaan klassikoita Oskar Merikannosta Anssi Tikanmäkeen. Joensuun konsertti on lauantaina kello 16 ja Ilomantsin konsertti sunnuntaina kello 15.

Joensuun Suomi-Unkari Seuran juhlakonsertti Sireenien kukkiessa sunnuntaina kello 16 Joensuun ortodoksisessa seurakuntasalissa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Elokuvat

Joensuun Tapiossa ensi-iltaan tulee kahden klassikkosarjan elokuvia. Aikuisille ryminää tarjoaa uusin Mad Max elokuva Furiosa: A Mad Max Saga ja lasten nauruhermoja kutkuttelee uusi Karvinen-animaatio.

Joensuussa Kino Sihiksessä esitetään viikonloppuna neljä elokuvaa. Perjantaina kello 19 näytetään Alejandro Jodorowskyn klassikko Santa Sangre. Lauantai aloitetaan kello 12 Sodan ja rauhan lapset -dokumentilla, sen jälkeen esitysvuorossa on Sam Peckinpahin klassikkolänkkäri Hurja joukko kello 14 ja illan päättää kauhuelokuva When Evil Lurks kello 17.30.

Teatteri

Joensuun kaupunginteatterin suurella näyttämöllä vierailee Terapian tarpeessa jälleen -musiikkikomedia. Esitykset ovat perjantaina kello 18 ja lauantaina kello 13.

Joensuun pääkirjaston Muikku-salissa esitetään Kaikki hienot jutut -näytelmää perjantaina kello 17.30 ja lauantaina kello 14.

Urheilu

Joensuun Maila kohtaa miesten Superpesiksen ottelussa lauantaina Alajärven Ankkurit. Ottelu pelataan Mehtimäen pesäpallostadionilla kello 17.

Kiteen Pallo pelaa miesten Superpesiksen ottelun niin ikään Alajärven Ankkureita vastaan sunnuntaina. Ottelu alkaa Rantakentällä kello 17.

Joensuun Maila pelaa naisten Superpesiksen kotiottelun perjantaina kello 18. Vastassa Mehtimäen pesäpallostadionilla on Porin Pesäkarhut.

Ylämyllyn moottoriradalla kaasutellaan viikonloppuna autourheilun jokamiehenluokan kaksipäiväinen EVK-liiga. Kilpailu alkaa lauantaina kello 11 ja sunnuntaina kello 10.

Kiihtelysvaarassa järjestetään viikonloppuna Ursak-seikkailukilpailu. Pisimmän eli Extreme-sarjan lähtö on Kiihtelysvaaran liikuntahallilta perjantaina kello 20. Muiden sarjojen lähdöt ovat lauantaina kello 8 ja 9.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi