play

Puukottaja tunkeutui yöllä asuntoon parvekkeen kautta Joensuussa - poliisin käsityksen mukaan nukkumassa ollut henkilö on valikoitunut uhriksi sattumanvaraisesti

Yöllinen puukotus tapahtui Rantakylän ostarin läheisyydessä Ruoritiellä.

Yöllinen puukotus tapahtui Rantakylän ostarin läheisyydessä Ruoritiellä. Kuva: Marko Puumalainen

Jani Leinonen

Joensuussa keskiviikkona aamuyöllä tapahtuneen puukotuksen uhri on valikoitunut poliisin käsityksen mukaan satunnaisesti, eivätkä tekijä ja uhri ole tunteneet toisiaan, rikoskomisario Simo Hämäläinen kertoi Karjalaiselle torstaiaamuna.

Uhri oli nukkumassa yksityisasunnossaan Rantakylässä Ruoritiellä, kun tekijä tunkeutui sisään asuntoon parvekkeen kautta. Asunto on kerrostalossa maanpinnan tasolla. Poliisi selvittää, oliko parvekkeen ovi avoimena vai millä tavalla tekijä on päässyt sisään asuntoon.

Poliisi sai tiedon tapahtumasta hätäkeskuksen kautta keskiviikkona aamuyöllä kello 3.30. Tekijä poistui asunnosta puukotuksen jälkeen.

Poliisi julkaisi keskiviikkona iltapäivällä valvontakameran kuvan, joka oli tallentunut samana yönä noin kello 3 tekopaikan lähistöllä. Poliisilla on vahva käsitys siitä, että kuvissa oleva nuori mies liittyy tapaukseen.

Hämäläisen mukaan poliisi on saanut havaintoja miehen liikkeistä, mutta myös lisävihjeet ovat edelleen tervetulleita. Havainnot voi ilmoittaa poliisilaitoksen päivystysnumeroon 0295 415 455, vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Hämäläinen kertoo, että poliisi tekee torstain aikana tapaukseen liittyviä tarkastuksia ja pystyy kertomaan enemmän todennäköisesti perjantaina.

Tämä on varmaan poliisinkin näkökulmasta poikkeuksellinen tapaus, että puukottaja tunkeutuu yöllä satunnaisen uhrin asuntoon?

- On. Siksi päädyimme julkaisemaan kuvat, jotta saisimme henkilön liikkeet nopeasti selville, Hämäläinen kertoo.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä pahoinpitelynä ja törkeänä kotirauhan rikkomisena.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi