play

Pyhäselän vankilasta karannut mies jatkaa pakoaan vielä keskiviikkonakin – poliisi pyytää havaintoja kuvan miehestä

Poliisi on julkistanut kuvat vankikarkurista, jotta tämä löydettäisiin. Oikeanpuoleinen kuva tallentui valvontakameraan Niinivaaralla paon jälkeisenä yönä.

Poliisi on julkistanut kuvat vankikarkurista, jotta tämä löydettäisiin. Oikeanpuoleinen kuva tallentui valvontakameraan Niinivaaralla paon jälkeisenä yönä. Kuva: Poliisi

Aaro Virolainen

Pyhäselän vankilasta maanantaina karannut mies jatkaa pakoaan. Jutun tutkinnanjohtajan Simo Hämäläisen mukaan vangin liikkeistä ole uutta kerrottavaa.

Uusin julkisuuteen kerrottu havainto on Joensuun Niinivaaralta, jossa mies tallentui valvontakameraan tiistain vastaisena yönä.

Hämäläinen uskoo, että mies löytyy ennemmin tai myöhemmin. Pako ei vaikuta erityisen suunnitelmalliselta.

Vankilaturvallisuuteen liittyvistä syistä poliisi ei kerro, miten kaksi miestä pääsivät karkaamaan vankilasta. Vangeista toinen jäi kiinni pian pakonsa jälkeen.

Poliisi pyytää tuoreita havaintoja vangin liikkeistä hätäkeskukseen ja vanhempia havaintoja vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostitse vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi