play

Joensuun keskustassa oli rauhaton yö – useita pahoinpitelyjä

Anni Rodriguez

Poliisi tutkii useita Joensuun keskustassa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä tapahtuneita pahoinpitelyjä.

Nainen löi järjestyksenvalvojaa nyrkillä kasvoihin joensuulaisessa ravintolassa yöllä kello yhden aikaan. Poliisi sai tiedon asiasta hätäkeskuksen kautta. Poliisi tavoitti naisen ravintolan läheisyydestä ja tämä otettiin kiinni.

Järjestyksenvalvoja ei saanut lyönnistä vakavia vammoja. Nainen oli aiemmin illan aikana poistettu ravintolasta, jonka jälkeen hän palasi paikalle ja löi järjestyksenvalvojaa.

Toinen tapaus oli joensuulaisen ravintolan edustalla illalla kello 23:n aikaan. Tuntematon mies oli lyönyt naista kasvoihin ja poistunut paikalta. Nainen ei saanut vakavia vammoja.

Poliisi tutkii asiaa pahoinpitelynä. Havaintoja ja vihjeitä tapahtuneesta voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Joensuun torilla nainen löi miestä kello 1.40:n aikaan. Mies ilmoitti asiasta itse poliisille. Mies tunsi tekijän ja hänen henkilöllisyytensä on poliisin tiedossa.

Nainen oli lyönyt miestä nyrkillä poskipäähän, mitä tutkitaan lievänä pahoinpitelynä.

Kaksi poikaa potki autoja Linnunlahdentiellä kello 23:n jälkeen. Silminnäkijä oli havainnut, että pojat potkivat kahden auton peilit rikki ja poistuivat polkupyörillä nähtyään, että tapauksella oli silminnäkijä. Tapausta tutkitaan vahingontekoina.

Toisella pojista oli valkoinen huppari, mustat housut ja tumma lippis punertavalla lipalla. Toisen pojalla oli ilmeisesti musta huppari ja mustat housut. Toinen ajoi vaalealla naisten pyörällä, missä ilmeisesti musta kori edessä, toinen maastopyörätyyppisellä pyörällä.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi