play

Rantakylässä peräänajokolarissa ollut kuljettaja poistui paikalta, poliisi kaipaa havaintoja

Renne Ohtonen

Joensuun Rantakylässä tapahtui tiistaina peräänajokolari, jonka toinen osapuoli poistui paikalta jättämättä yhteystietojaan, poliisi kertoo.

Onnettomuus tapahtui liikennevaloissa Utrantien ja Pataluodonkadun risteyksessä puoli kolmen aikaan. Kuljettajat olivat siirtyneet S-marketin piha-alueelle, ja perään ajanut kuljettaja oli todennut vauriot ja poistunut paikalta jättämättä yhteystietojaan.

Kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Poliisi kaipaa tapauksesta havaintoja. Niitä voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen 029 541 5232 tai arkisin virka-aikaan poliisipäivystykseen 029 541 5320.

Lisäksi poliisi kertoo kahdesta rattijuopumustapauksesta. Tiistaina kello 16:n aikaan Uimaharjussa ajo-oikeudeton miesautoilija puhalsi 1,16 promillen lukemat Jussintiellä. Outokummussa tiistaina kello 10:n aikaan pysäytetty miesautoilija taas puhalsi alkometriin nollat, mutta huumausaineen pikatesti näytti positiivista muun muassa metamfetamiinille. Hänelläkään ei ollut ajo-oikeutta.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi