play

Rattijuoppo kaahasi poliisia karkuun Joensuussa - poliisi kaipaa havaintoja pakomatkasta

Juho Lintula

Rattijuoppo kaahasi poliisia karkuun perjantaina Joensuussa ja aiheutti matkalla mahdollisesti vaaratilanteita, poliisi tiedottaa.

Poliisi sai perjantaina kello 16.55 ilmoituksen mahdollisesta rattijuopumuksesta Kontiolahden Uurossa. Vanhaa Nurmeksentietä Uuron suuntaan ajanut poliisipartio havaitsi ilmoitukseen liittyvän auton Kontiolahden ja Joensuun rajalla ja näytti pysäytysmerkkiä.

Auto kiihdytti voimakkaasti karkuun kohti Joensuuta ja kääntyi edelleen Rantakylän suuntaan.

Takaa-ajon aikana auto ohitti useita muita ajoneuvoja ja ajoi muun muassa läpi punaisista liikennevaloista sekä pitkin kevyen liikenteen väyliä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Poliisi löysi auton lopulta taloyhtiön parkkipaikalta Rantakylästä ja otti autoa kuljettaneen parikymppisen joensuulaismiehen kiinni.

Miestä epäillään muun muassa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja rattijuopumuksesta.

Poliisi pyytää takaa-ajon nähneitä ja mahdollisesti vaaraan joutuneita henkilöitä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai soittamalla vihjepuhelimen numeroon 0295 415 232.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi