play

Ravintola-arvio: Joensuulaisessa Filipofissa hyvät raaka-aineet valmistetaan ammattitaidolla, ja se paikkaa mielikuvituksen puutetta

Filipofissa yhdistyvät aikaa nähnyt hirsi ja modernit kalusteet. Viikonloppuiltaisin hälyn voi kuvitella nousevan kovaksi, jos kaikki pöydät ovat varattuja.

Filipofissa yhdistyvät aikaa nähnyt hirsi ja modernit kalusteet. Viikonloppuiltaisin hälyn voi kuvitella nousevan kovaksi, jos kaikki pöydät ovat varattuja. Kuva: Simo Natunen

Simo Natunen

★★★★

Ravintola: Filipof, Torikatu 10, Joensuu

Aukioloajat: tiistaista lauantaihin 11.00–22.00.

Hinta: Alkuruoat 6e–10e, pääruoat 21e–35e, jälkiruuat ja juustot 5e–9e.