play

Rekan perävaunu osui valotolppaan, henkilöauto ajautui ojaan rekkaa väistäessään Tohmajärvellä – poliisi tavoittelee tilanteeseen osallista lava-auton kuljettajaa

Kuvituskuva.

Kuvituskuva. Kuva: LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA

Helen Hyttinen

Tohmajärvellä sattui maanantaina Joensuuntiellä eli valtatiellä 6 liikenneonnettomuus, josta Itä-Suomen poliisi kaipaa havaintoja. Aamulla kello 8.30:n aikoihin hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen mukaan rekan perävaunu oli jostain syystä osunut valotolppaan, ja rekkaa väistänyt henkilöautoilija ajoi ojaan.

Poliisin saaman tiedon mukaan tilanteeseen liittyi myös etelästä pohjoisen suuntaan ajanut mustan lava-auton kuljettaja. Lava-auton kuskia pyydetään ottamaan yhteyttä poliisipäivystykseen numeroon 0295415320 virka-aikana.

Poliisi pyytää myös silminnäkijähavaintoja liikennetilanteesta tai mustasta lava-autosta. Niitä voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse virka-aikana edellä mainittuun poliisipäivystyksen numeroon.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi