play

Käsityö-yökerho, vauvan päivä ja frisbeegolf-radan avajaiset – Viikonloppua voi viettää Pohjois-Karjalassa monenlaisissa tapahtumissa

Karjalainen

Kokosimme tähän menovinkkejä tulevalle viikonlopulle. Lisää tapahtumia voit katsoa esimerkiksi Karjalaisen tapahtumakalenterista täältä.

Tapahtumat

Lieksan keskustassa järjestetään perjantaina perinteinen syystapahtuma Hämärän kaupan ilta. Tapahtuma käynnistyy kello 17.

Käsityö-yökerho on Joensuussa Taitokorttelissa perjantaina kello 17–22. Käsityöpajoissa voi kokeilla erilaisia tekniikoita, paikalla on tarot-korttien tulkitsija ja Kauppaneuvoksen kahvilassa on livemusiikkia.

Liperissä järjestetään lauantaina Liperin Leipäpäivä -sadonkorjuutapahtuma. Leipäpäivä käynnistyy koulukeskuksen alueella kello 10.

Vauvan päivää vietetään perjantaina. Esimerkiksi muskaria, vauvahierontaa ja neuvontaa on Noljakan kirkolla kello 9.30–11.30 ja Enon seurakuntatalolla kello 10–12.

Kontiolahdella on sunnuntaina äänimaisemia ja valoja Venejoen myllyssä. Ääni- ja performanssitaiteilija Jaap Kleveringin toteuttamia ääniä ja valoja voi seurata kello 18–20.30.

Joensuun areenassa järjestetään sunnuntaina Suurkirppis kello 9.30–13.

Musiikki

Metallimusiikista tutut Kaarle Viikate ja harmonikan soittaja Netta Skog esiintyvät Kerubissa torstaina kello 20.

Ida Paul ja Kalle Lindroth esiintyvät Kerubissa perjantaina kello 23.

Las Palmasissa on perjantaina Poika saunoo -hitistä tunnetun Pojun keikka kello 23.30.

Lauantaina Kerubissa on Sonata Arctican, Reckless Loven ja Luna Killsin keikat kello 20 alkaen.

Joensuussa Näyttämö-teatterissa on Minttu Hellsténin ja Laura Kielon konsertti lauantaina kello 19. He esittävät taidepoppia elektronisen musiikin sävyillä.

Joensuussa Ravintola Usvassa on Hämärä hetki -konsertti lauantaina kello 20. Esiintymässä on orkesteri Markku Köntän johdolla.

Laulaja-lauluntekijä Hannaeerika esiintyy Outokummussa Kosilkan kahvilassa lauantaina kello 20.

Edu Kettunen esiintyy Nurmeksessa Hannikaisen salissa sunnuntaina kello 18. Kettunen julkaisi keväällä uuden englanninkielisen albumin, jonka kappaleita sekä suomenkielisiä klassikoita uran varrelta konsertissa kuullaan.

Kontiolahdella on Junantuomat-naisartistien iltapäivä on sunnuntaina kello 15 Ohto-salissa. Esiintymässä ovat laulaja-lauluntekijät Niina Annika, Katja Vanttaja, Heiduška ja Regina Launivuo.

Teatteri ja tanssi

Osiris-teatterin Metsän sylissä -musiikki- ja tanssiesitys on perjantaina kello 10 Kiteellä Näyttelykeskuksessa. Lauluja luonnosta sisältävä esitys kiertää hoivakodeissa tällä viikolla.

Rääkkylässä tanssitaiteilija Sanna Hirvonen esittää Keskeneräisen toivon vallassa (osa 2) -sooloteoksensa perjantaina kello 18 koulukeskuksen auditoriossa. Tilaisuudessa esitetään myös Riäkkyteatterin Työmiehen vaimo -näytelmän taltiointi.

Lieksassa on Kädetön neito -sadun esitys sunnuntaina kello 15 Erkki Eskelinen -salissa. Tellu Turkka esittää tarinan sanoin ja sävelin.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Elokuva

Joensuussa elokuvateatterikeskus Tapiossa tulee ensi-iltaan viisi elokuvaa. Draamaelokuva Spede kertoo viihteentekijä Spede Pasasen elämästä ja urasta. Michael Monroe -dokumenttielokuva kertoo unelmista ja niiden särkymisestä. Draamaelokuva Viimeinen vuoro kertoo vanhuksen bussimatkasta Iso-Britannian halki.

Ensi-iltaan tulevat myös scifielokuva The Creator ja kauhuelokuva Saw X. Disney-klassikko Prinsessa Ruususesta on näytöksiä Disneyn 100-vuotisjuhlavuoden merkeissä.

Kino Sihiksessä Joensuussa on lauantaina ja sunnuntaina Tillsammans, Yhdessä – Pohjoismainen lasten ja nuorten elokuvafestari. Lauantaina esitetään Kiljuset kello 10 ja sunnuntaina Etsivätoimisto Henkka & Kivimutka kello 12. Näytösten yhteydessä on myös työpajoja.

Urheilu

Kataja Basket aloittaa kautensa miesten Korisliigassa kotiottelulla Lapuan Kobria vastaan. Ottelu pelataan Joensuussa Motonet-areenassa lauantaina kello 18.

Karelian Hurmos aloittaa puolestaan kautensa lentopallon miesten Mestaruusliigassa. Kotiottelu Vantaa Ducksia vastaan alkaa Joensuun urheilutalolla sunnuntaina kello 17.

Joensuun Kiekko-Pojat pelaa lauantaina kello 17 Mestiksen kotiottelun Outokummun jäähallissa. JoKP:n vastustajaksi saapuu Kokkolan Hermes.

Joensuun raviradalla järjestetään perjantaina Toto5-ravit. Tapahtuma alkaa kello 18.

Joensuun Noljakan frisbeegolfradan avajaiset järjestetään sunnuntaina kello 9 alkaen Erkinpellon urheilukentällä. Tapahtumassa on muun muassa frisbeegolfkoulu, lajiesittelyä ja kilpailuja.

Kiteellä järjestetään lauantaina moottoripyörien cross countryn SM-kilpailu. Kilpailu alkaa Kiteen motocrossradalla Tolosenmäessä kello 9.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi