play

Ravintola-arvio: Pääruokia lukuun ottamatta joensuulaisravintola Roustista saa huippuunsa hiottua perusruokaa – "Paras hernekeitto, jonka olen syönyt"

Roustiin pääsee sisään sekä sisäpihalta että Suvantokadun puolelta.

Roustiin pääsee sisään sekä sisäpihalta että Suvantokadun puolelta. Kuva: Simo Natunen

Simo Natunen

★★★★

Ravintola: Rousti, Suvantokatu 2, Joensuu

Aukioloajat: Lounas maanantaista perjantaihin 11.00–14.00, à la carte keskiviikosta torstaihin 16.00–20.00, perjantaina 16.00–21.00 ja lauantaina 12.00–21.00.

Hinnat: lounas 11,20e, alkuruuat 9,50e–10,80e, pääruuat 17,90e–33,60e, jälkiruuat 6,80–7,90e.