play

Ryhmäkodin asukkaalta vietiin rahaa Outokummussa – poliisi kaipaa havaintoja tapauksesta

Kuvituskuva

Kuvituskuva Kuva: LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

Helen Hyttinen

Antinkujalla Outokummussa sijaitsevan ryhmäkodin asukkaalta varastettiin huoneesta käteistä rahaa tiistaina 26. huhtikuuta aamupäivällä kello yhdentoista jälkeen.

Ryhmäkodin asukkaat asuvat rivitalohuoneistoissa, joihin on omat sisäänkäynnit ulkoa.

Asukkaan ovelle oli tiistaina tullut tuntematon ulkopuolinen mies, joka oli yrittänyt myydä lyijykynäpiirustuksia. Piirustuksissa oli kissojen, koirien ja ihmisten kuvia. Mies kuljetti piirustuksia kansiossa, poliisista kerrotaan.

Mies oli kalju tai lyhythiuksinen, tukevarakenteinen ja iältään noin 30-vuotias. Hänellä oli yllään tummat vaatteet, ja hänen takkinsa selässä oli valkoista kirjoitusta. Mies puhui suomea vain yksittäisiä sanoja.

Poliisi kaipaa anastukseen liittyviä havaintoja sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, puhelimitse vihjepuhelinnumeroon 0295 415 232 tai virka-aikana poliisipäivystyksen numeroon 0295 415 320​​​​​​​.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi