play

Useita päihtyneitä kuskeja kärähti ratista viikonloppuna Pohjois-Karjalassa

Aihekuva.

Aihekuva. Kuva: Henri Jokela

Helen Hyttinen

Poliisipartiot ovat viikonlopun aikana poimineet liikenteestä useita rattijuoppoja Pohjois-Karjalassa.

Lauantaina iltakuuden aikaan Koverosta tehtiin hätäkeskukseen ilmoitus epäillystä rattijuoposta. Poliisit pysäyttivät pakettiautolla ajelleen mieskuljettajan, joka puhalsi alkometriin 1,91 promillea.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Samaan aikaan toinen partio päätti puhalluttaa Tohmajärven Vääräkoskentiellä henkilöauton kuljettajan, joka revitteli ympäriinsä rivitaloalueen sorapintaisella pihamaalla.

Puhalluskoe osoitti 2,8 promillea, joten kuskin epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.

Myös Enossa Kauppatiellä lauantai-iltana puoli seitsemän pysäytetty henkilöautoilija kärähti päihtyneenä ajamisesta. Alkometrin mukaan hänellä oli veressään 0,98 milligrammaa alkoholia litraa kohden.

Törkeän rattijuopumuksen lisäksi kuljettajaa epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Hänellä oli kyydissään yksi matkustaja.

Toinen ajo-oikeudeton rattijuoppo jäi kiinni Harjunraitilla Uimaharjussa varhain sunnuntaiaamuna, kun partio pysäytti hänet hieman ennen kolmea.

Henkilöautoilija puhalsi 2,47 promillen lukemat. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Liikenteestä poistetussa autossa oli väärät rekisterikilvet ja sen ajoneuvovero oli maksamatta. Lisäksi se oli katsastettu edellisen kerran vuonna 2017.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi