play

Joensuussa ja Outokummussa tarjolla koko perheen talvitapahtuma, Kiteellä hiihdetään rajalla – lue viikonlopun menovinkit

Karjalainen

Kokosimme tähän menovinkkejä tulevalle viikonlopulle. Lisää tapahtumia voit katsoa esimerkiksi Karjalaisen tapahtumakalenterista täältä.

Tapahtumat

Joensuun Laulurinteellä järjestetään lauantaina kello 10–14 koko perheen lomanaloitustapahtuma Liikkeellä lomalle. Tapahtumassa on tarjoilla muun muassa lumimaalausta, poniajelua, hiihtosuunnistusta ja lumijoogaa.

Outokummussa järjestetään lauantaina perheiden ulkoilupäivä ja siihen liittyviä iltamenoja. Jäähallilla ja Matovaaran kentällä tapahtumia on aikavälillä 12–15. Luvassa muun muassa luisteludisco, mäenlaskua, hiihtoa ja suksien voitelua ja liukulumikenkäilyä. Vesidisco uimahallilla kello 17-19.

Utran saaressa Joensuussa on sunnuntaina avoinna laavukahvio kello 12–14. Myynnissä kahvia, teetä, mehua, makkaraa ja munkkeja.

Urheilu

Kataja Basket kohtaa miesten Korisliigan ylemmän jatkosarjan ottelussa kauhajokelaisen Karhu Basketin. Ottelu alkaa Motonet-areenassa lauantaina kello 17.

Joensuun Maila pelaa lauantaina kello 13 pesäpallon Talvisuperin ottelun Joensuun areenassa. Vastustajaksi asettuu Imatran Pallo-Veikot.

Kiteen Pallo puolestaan kohtaa Joensuun areenassa Talvisuperin ottelussa Puijon Pesiksen perjantaina kello 18.

Jippo kohtaa jalkapallon Ykkösliigacupin ottelussa sunnuntaina Järvenpään Palloseuran. Ottelu alkaa Rantakylän jalkapallohallissa kello 14.

Joensuussa Mehtimäen harjoitusjäähalleissa järjestetään viikonloppuna valtakunnalliset taitoluistelukilpailut. Kilpailut alkavat perjantaina kello 16, lauantaina kello 8.30 ja sunnuntaina kello 8.30.

Kiteen Rajahiihto järjestetään lauantaina. Matkaan voi lähteä kello 9–13 Rokkalan kylätalolta ja Matkaparkista.

Elokuvat

Outokummussa on lauantaina ilmaisnäytöksessä Elokuvateatteri Maritassa uutuuselokuva Heinähattu, Vilttitossu ja kana. Esitykset kello 15 ja 17.

Joensuussa ensi-iltaan tulee perjantaina kolme uutuuselokuvaa. Sisupussi on alkuvuoden kehutuimpia indiedraamoja ja kerännyt palkintoja ja huomiota ympäri maailmaa, Suuri leluseikkailu on nimensä mukaisesti koko perheen seikkailu ja Häivähdys purppuraa puolestaan musiikkidraamaa.

Jo keskiviikkona ensi-iltansa saanut eeppinen scifi-seikkailu Dyyni: osa kaksi jatkaa esityksiään usean näytöksen voimin Joensuun Tapiossa viikonloppuna.

Kino Sihis Joensuun Näyttämöllä esittää viikonloppuna kaksi klassikkielokuvaa. Perjantaina nähdään Stanley Kubrickin mestariteos 2001: Avaruusseikkailu ja lauantaina kaikkien aikojen ensimmäinen ja legendaarisessa maineessa oleva Taru sormusten herrasta -filmatisointi vuodelta 1978.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Keikat

Egotripistäkin tuttu Knipi esiintyy Kerubissa Joensuussa perjantaina.

Kerubissa esiintyy perjantaina myös Insomnium. Insomniumin keikka on loppuunmyyty.

Countrymusiikkia humoristisella otteella tarjoaa perjantaina Las Palmas -yökerhossa Steve`n` Seagulls.

Räppäri Jambo esiintyy Joensuun Bepopissa perjantaina.

Outokummussa kahvila Kosilkkassa esiintyy lauantaina Juliana Jareau.

Kerubissa esiintyy puolestaan lauantaina Ellinoora. Keikka on loppuunmyyty.

Las Palmasissa kansaa tanssittaa lauantaina Movetron.

Teatteri

Liperissä esitetään ilmaisnäytöksessä Hiirulainen ja suuri seikkailu -näytelmää lauantaina kello 15 Koulukujalla. Koko perheen esitys yhdistelee sirkusta, tanssia ja nukketeatteria.

Joensuun kaupunginteatterissa uusintaensi-illan saanut Lempi-näytelmä pyörii Carelicumin auditoriossa sekä perjantaina että lauantaina.

Sirkus Supiainen esittää Avaruusseikkailu 2001 (diy) -esityksen Näyttämöllä Joensuussa perjantaina kello 19 ennen elokuvanäytöstä.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi