play

Vappua on juhlittu Itä-Suomessa rauhallisesti, poliisista kerrotaan

Vappuaattona juhlittiin Ilosaaressa pääosin rauhallisesti. Kuvituskuva.

Vappuaattona juhlittiin Ilosaaressa pääosin rauhallisesti. Kuvituskuva. Kuva: Juha Inkinen

Miia Hartikainen

Itä-Suomen poliisilaitoksella oli vappuaattona tehtäviä saman verran kuin viikonloppuisin. Poliisin näkökulmasta vappu on ollut rauhallisempi kuin aiempina vuosina.

Tehtävät ovat liittyneet kotihälytyksiin, päihtyneisiin henkilöihin ja liikenteeseen. Opiskelijat juhlivat Ilosaaressa pääosin rauhallisesti. Kylmä sää osaltaan rauhoitti juhlintaa.

Itä-Suomen poliisi varasi resursseja vapun juhlinnan valvontaan, joten partioita oli enemmän kuin normaaleina viikonloppuina.

Puolestaan Kuopiossa Valkeisenlammen rannalla vapun vietto oli rauhattomampaa. Juhlimassa olleet opiskelijat ja nuoret työllistivät jonkin verran Itä-Suomen poliisia lähinnä kovan juopumuksen vuoksi. Joitakin alaikäisiä päihtyneitä vietiin kotiin.

Poliisi tyhjensi lammen rannan yöllä järjestyksen ja turvallisuuden turvaamiseksi, koska nuorilla alkoi olla kiistoja päihtymyksen vuoksi. Rikosilmoituksia ei kuitenkaan kirjattu ja tyhjennys sujui rauhallisesti.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi