play

Salokylän koulu Liperissä on suljettu torstaihin asti koronatapauksen vuoksi - Paloaukean päiväkodissa lisäksi kolme ryhmää karanteeniin

Jani Leinonen

Liperissä Salokylän koulu, esiopetus ja iltapäivätoiminta ovat kokonaan suljettuina torstaihin saakka korona-altistumisen vuoksi. Koulun kaikki opetus järjestetään etäopetuksella, tiedottaa Liperin kunta. Sen lisäksi Paloaukean päiväkodilla on asetettu kolme päiväkotiryhmää karanteeniin.

Siun sote tiedotti Liperin kunnan hyvinvointipalveluita lauantaina siitä, että Salokylän koulussa ja esiopetuksessa sekä Paloaukean päiväkodissa on todettu koronavirustartuntoja. Tartunnat ovat aiheuttaneet laajasti mahdollisia altistumisia.

Salokylän koulussa ja esiopetuksessa mahdollinen altistuminen on voinut tapahtua viime viikolla maanantain ja torstain välisenä aikana ja Paloaukean päiväkodilla keskiviikkona.

Siun sote tulee asettamaan kaikki Salokylän koulussa ja esiopetuksessa altistumispäivinä olleet karanteeniin sunnuntaihin saakka, ellei altistunut ole saanut kahta koronarokotetta tai henkilö on sairastanut koronan alle kuusi kuukautta sitten.

Paloaukean päiväkodilla kolmen ryhmän karanteeni kestää lauantaihin saakka.

Käytännössä laaja altistuneiden joukko tarkoittaa, että Salokylän koulu, esiopetus ja iltapäivätoiminta ovat suljettuina torstaihin saakka, ja kaikki opetus järjestetään etäopetuksella.

Siun sote on pyrkinyt tavoittamaan kaikki altistuneet tekstiviestitse viikonlopun aikana. Karanteeniin asetettujen lasten huoltajia sekä henkilökuntaa on tiedotettu lauantaina Wilman ja TinyAppin kautta.

Kaikkia altistuneita kehotetaan seuraamaan oireitaan ja hakeutumaan viipymättä testiin, jos lieviäkin oireita ilmenee. Oireisena näytteenottoajan voi varata itse suoraan Omaolon kautta.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi