play

Sillan siirto viivästyi - junat Joensuun ja Lappeenrannan välillä korvataan busseilla maanantaiaamuun saakka

Lappeenrannan rautatieasemalta lähti sunnuntaina kello 15.30:n maissa peräti kymmenen junaa korvaavaa linja-autoa, joista kolmen oli määrä jatkaa suoraan Joensuuhun väliasemien kautta kiertämättä.

Lappeenrannan rautatieasemalta lähti sunnuntaina kello 15.30:n maissa peräti kymmenen junaa korvaavaa linja-autoa, joista kolmen oli määrä jatkaa suoraan Joensuuhun väliasemien kautta kiertämättä. Kuva: Anna Suoniemi

STT

Matkustajajunia korvataan linja-autoilla Lappeenrannan ja Joutsenon, Imatran sekä Joensuun välillä maanantaiaamuun saakka, kertoo rataliikennekeskus. Lisäksi tavaraliikenteen junat perutaan.

Maanantaiaamun liikenteestä linja-autoilla korvataan Joensuun ja Lappeenrannan välillä S2- ja IC4-junat sekä IC102- ja IC104-junat Imatran ja Lappeenrannan välillä.

Junaliikenteessä on häiriöitä Lappeenrannan ja Imatran välillä uuden rautatiesillan siirtotyön viivästymisen takia. Alun perin siirtotyön piti päättyä sunnuntaina kello 15.15.

Rataliikennekeskuksen arvion mukaan junaliikenne palaa normaaliksi varhain maanantaina aamulla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi