play

Siun sote: 45 vuotta täyttävät voivat varata rokotusajan maanantaista alkaen

Anni Rodriguez

Siun sote avaa tulevana maanantaina koronarokotusaikoja jälleen uudelle ikäryhmälle.

Maanantaina 7.6. kello 8 alkaen ajan rokotukseen voivat varata 45 vuotta tänä vuonna täyttävät ja kaikki sitä vanhemmat.

Tällä hetkellä rokotusvuorossa ovat tänä vuonna 50 vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat henkilöt sekä sairauden perusteella riskiryhmään kuuluvat yli 16-vuotiaat.

Siun soten mukaan rokoteaikojen menekki on ollut 50 vuotta täyttäneissä suurta, ja siksi tulevana lauantaina kello 12 jakoon tulevat ajat ovat edelleen tälle ryhmälle. 50 vuotta tänä vuonna täyttävät ja sitä vanhemmat voivat siis varata rokoteaikoja lauantaina ensi maanantaille ja tiistaille.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Siun soten koronarokotukset järjestetään seuraavilla terveysasemilla: Heinävesi, Ilomantsi, Juuka, Kitee, Kontiolahti, Lehmo, Lieksa, Liperi, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä, Siilainen ja Tohmajärvi. Lisäksi koronarokotuksia annettaan Joensuun keskustassa sijaitsevassa rokotuspisteessä (Malmikatu 9) sekä PK Terveyden rokotuspisteessä.

Siun sote muistuttaa samalla koronarokotteiden toisen annoksen tärkeydestä. Toinen annos vahvistaa rokotteen suojatehoa ja varmistaa, että suoja kestää mahdollisimman pitkään. Aika 2. rokotukseen annetaan ensimmäisen rokotuksen yhteydessä 12 viikon päähän.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi