play

Siun sote järjestää lauantaina walk in -koronarokotustilaisuuden yli 70-vuotiaille neljännen rokotteen ottajille

Kuva: Marjut Söder

Simo Natunen

Siun sote järjestää lauantaina neljänsien koronarokotusten walk in -tilaisuuden yli 70-vuotiaille. Tilaisuus järjestetään Joensuussa osoitteessa Malmikatu 9 kello 9–16.

Tarjolla on 400 kappaletta Biontech-Pfizerin koronarokotetta. Rokotuksia jatketaan siihen saakka, kuin rokotteita riittää.

Rokotukset toteutetaan vuoronumeroilla. Siun sote neuvoo, että tilaisuuteen saapuvien kannattaa varautua odottamaan vuoroaan ulkona ja pukeutumaan sään mukaisesti. Rokotusta varten mukana tulee olla Kela-kortti tai henkilöllisyystodistus sekä tieto kolmannen koronarokotteen rokotuspäivästä.

Neljäs koronarokote annetaan 70 vuotta täyttäneille henkilölle, jotka ovat saaneet kolmannen koronarokoteannoksen vähintään kolme kuukautta sitten. Kolme koronarokotetta saaneilla henkilöillä, jotka ovat sairastaneet koronavirustaudin yli kuusi viikkoa kolmannen rokotteen jälkeen, ei ole tarvetta neljännelle koronarokoteannokselle.

Lauantain rokotustilaisuudessa ei anneta muita kuin yli 70-vuotiaiden 4. koronarokotuksia.

Siun sote avaa uusia rokotusaikoja tulee varattavaksi lauantaina kello 12 verkkoajanvaraukseen. Valtaosa ajoista on virka-aikana, mutta Siun sote pyrkii järjestämään myös ilta- ja viikonloppuaikoja mahdollisuuksien mukaan.

Rokotusvuorossa olevat henkilöt voivat varata verkkoajanvarauksen kautta ajan ensimmäiseen, toiseen, kolmanteen ja neljänteen koronarokotukseen.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi