play

Siun sote: Rokotus antaa parhaan suojan koronavirusta vastaan - rokotteen voi ottaa ilman ajanvarausta Outokummussa ja Nurmeksessa ensi viikolla

Arkistokuva

Arkistokuva Kuva: Mikko Makkonen

Arttu Koistinen

Paras tapa suojautua koronavirusta vastaan on ottaa kaksi koronarokotetta, Siun sote korostaa tiedotteessaan perjantaina.

Yli 12-vuotiasta pohjoiskarjalaisista noin 70 prosenttia on saanut kaksi rokoteannosta. Ensimmäisen rokotteen on ottanut noin 83 prosenttia.

Ensimmäisiä annoksia on annettu noin 126 000 ja toisia annoksia noin 104 000 kappaletta.

Siun soten mukaan rokotusaikojen varaaminen on hidastunut merkittävästi alun kiivaan tahdin jälkeen. Kysyntää on kuitenkin edelleen myös ensimmäisille rokotusajoille, kuntayhtymä kertoo.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ensi viikolle Siun soten verkkoajanvaraukseen avautuu noin tuhat uutta rokotusaikaa.

Uusia aikoja tulee varattaviksi lauantaina 2. lokakuuta kello 12 ja maanantaina 4. lokakuuta kello 8.

Jos aikaa ei ole mahdollista varata verkon kautta, voi ajan varata maanantaisin kello 8-9 puhelinpalvelusta numerosta 013 330 2131.

Lisäksi Siun sote järjestää ilman ajanvarausta toteutettavia koronarokotuksia ensi viikolla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tilaisuus on Outokummun terveysasemalla maanantaina 4. lokakuuta kello 9-11 ja kello 12-15.30. Terveysasemalla annetaan sekä ensimmäisiä että toisia rokoteannoksia. Tehosterokote voidaan antaa, jos ensimmäinen rokote on otettu 23. elokuuta tai sitä ennen.

Tilaisuuksia on Nurmeksen terveysasemalla torstaina 7. ja perjantaina 8. lokakuuta kello 8.10-11.30 ja kello 12.20-14.30. Nurmeksen tilaisuuksissa annetaan vain ensimmäisiä annoksia, Siun sote kertoo.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi