play

Siun soten syöpäkeskuksen ja palliatiivisen keskuksen työlle arvostettu kansainvälinen tunnustus, mukaan on tullut esimerkiksi perheterapeutti - "Tätä työtä tehdään, jotta potilailla olisi mahdollisimman hyvä"

Siun soten syöpäkeskuksen ja palliatiivisen keskuksen työtä arvostetaan myös kansainvälisesti. Keskuksen henkilökuntaa kokoontui harvinaiseen yhteiskuvaan Siilaisille. Vasemmalta Kristiina Wahlfors-Willman, Antti Ohvanainen, Minna Peake, Salla Holopainen, Anu Simonen, Sirpa Moore, Tarja Parviainen, Liisa Vartiainen, Tuija Kaltiainen, Leena Surakka, Anne Impivaara, Tarja Saloranta, Piia Hyttinen, Liisa Sailas ja Nina Huttunen.

Siun soten syöpäkeskuksen ja palliatiivisen keskuksen työtä arvostetaan myös kansainvälisesti. Keskuksen henkilökuntaa kokoontui harvinaiseen yhteiskuvaan Siilaisille. Vasemmalta Kristiina Wahlfors-Willman, Antti Ohvanainen, Minna Peake, Salla Holopainen, Anu Simonen, Sirpa Moore, Tarja Parviainen, Liisa Vartiainen, Tuija Kaltiainen, Leena Surakka, Anne Impivaara, Tarja Saloranta, Piia Hyttinen, Liisa Sailas ja Nina Huttunen. Kuva: Juha Inkinen

Saija Kauhanen

Kun perheenäiti tai -isä sairastuu parantumattomaan syöpään, koko perhe kohtaa ison kriisin. Vanhemmat joutuvat pohtimaan, kertoako asiasta lapsille ja jos, niin miten ja missä vaiheessa?