play

Äänestyspaikoissa muutoksia Joensuussa – yliopistolla kokonaan uusi äänestyspaikka

Carelia-salin aulassa yliopistolla on uusi äänestyspaikka. Arkistokuva.

Carelia-salin aulassa yliopistolla on uusi äänestyspaikka. Arkistokuva.

Anni Rodriguez

Huhtikuun eduskuntavaaleihin on tulossa muutoksia äänestyspaikkoihin Joensuussa, kaupunki tiedottaa.

Ennakkoäänestys alkaa ensi viikon keskiviikkona 22.3. Ennakkoäänestys kestää 28.3. saakka.

Varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 2.4.2023.

Joensuuhun on tullut joitakin uusia ennakkoäänestyspaikkoja. Aivan uusi äänestyspaikka keskustassa on Itä-Suomen yliopiston Carelia-salin aula (osoite Yliopistokatu 4).

Lisäksi käytössä on liikkuvana äänestyspaikkana toimiva kirjastoauto, joka kiertää Koverossa, Louhiojalla ja Ukkolassa 25.-26.3.

Varsinaisen vaalipäivän äänestyspaikkoihin on myös tullut muutoksia edellisiin vaaleihin nähden.

Koveron äänestysalue on yhdistetty Tuupovaaraan, Ukkolan äänestysalue Uimaharjuun ja Louhiojan äänestysalue Enoon. Muutokset vaikuttavat varsinaisen vaalipäivän äänestyspaikkoihin. Jatkossa koverolaiset käyvät äänestämässä Tuupovaaran kirjastorakennuksessa palvelupisteen tilassa (Rekijoentie 3), ukkolalaiset Uimaharjun koululla (Harjunraitti 9) ja louhiojalaiset Enon palvelupisteellä (Kunnantie 2).

Lisäksi varsinaisen vaalipäivän äänestyspaikkoihin on tullut muutoksia kolmessa kohteessa. Niinivaaralla äänestyspaikkana toimii Karelia-ammattikorkeakoulu, E-talo, osoitteessa Tikkarinne 9. Karsikon äänestyspaikkana on Karsikon koulu osoitteessa Pohjolankatu 29 ja Tuupovaarassa kirjastorakennus Rekijoentie 3:ssa.

Varsinaisena vaalipäivänä on käytävä äänestämässä oman äänestysalueen äänestyspaikassa. Tiedot voi tarkistaa kotiin jaetusta ilmoituskortista. Ennakkoäänestää voi missä tahansa.

Kotiäänestykseen on ilmoittauduttava 21.3. kello 16 mennessä. Joensuussa kotiäänestyksestä on ilmoitettava keskusvaalilautakunnalle 21.3.2023 klo 16.00 mennessä joko kirjallisesti osoitteeseen Rantakatu 20, PL 59, 80101 Joensuu tai puhelimitse 050 441 5662 tai 050 409 2145 arkisin kello 8-16.

Muokattu 15.3.2023: Täsmennetty tietoa Tuupovaaran äänestyspaikasta, joka on kirjastorakennuksen palvelupisteen tilassa.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi