play

Toimittaja, kirjailija Helena Petäistö luennoi Euroopan suurista linjoista Joensuussa ja ihastui paikallisen hotellin tunnelmaan – "Etsin aina parhaita puolia sieltä, missä kulloinkin olen"

Toimittaja ja tietokirjailija Helena Petäistöllä on tuhansia seuraajia somekanavilla, joille hän tyytyväisenä välitti tietoa esimerkiksi joensuulaishotelli Lietsun viehättävästä huoneesta. Kaupunkioppaistaan tunnettu kirjailija etsii kaikista kaupungeista persoonallisia kohteita.

Toimittaja ja tietokirjailija Helena Petäistöllä on tuhansia seuraajia somekanavilla, joille hän tyytyväisenä välitti tietoa esimerkiksi joensuulaishotelli Lietsun viehättävästä huoneesta. Kaupunkioppaistaan tunnettu kirjailija etsii kaikista kaupungeista persoonallisia kohteita. Kuva: Mikko Makkonen

Liisa Yli-Ketola

Televisiosta tuttu Pariisin-kirjeenvaihtaja ja Eurooppa-asiantuntija Helena Petäistö on innoissaan joensuulaisesta Lietsu-hotellista. Edellisen kerran 1970-luvulla Joensuussa vieraillut Petäistö ihastelee karjalaiseksi tuvaksi sisustettua respaa.