play

Keikkoja, laturetkiä ja urheilua: Katso loppuviikon menot maakunnassa

Karjalainen

Kokosimme tähän menovinkkejä loppuviikolle Pohjois-Karjalaan. Lisää menovinkkejä löydät esimerkiksi Karjalaisen tapahtumakalenterista täältä.

Keikat

Erinin konserttisalikiertue Anna mun rakastaa saapuu Joensuuhun perjantaina. Konsertti alkaa Carelia-salissa kello 19.

Fröbelin palikat -lastenkonsertti perjantai-iltana Niiinivaaran urheiluhallissa osoitteessa Vakkosalmenkatu 11 kello 18 alkaen. Fröbelin palikat on perustettu vuonna 1987 ja se toimii yhä alkuperäisellä kokoonpanollaan.

Kerubissa on lauantaina Provinssi-festivaalin Provinssi jr. -tapahtuma. Kerubin salissa esiintyvät tuolloin pehmoaino, Lauri Haav, Isaac Sene ja Knife Girl. Soitto alkaa salissa kello 22.

Yökerho Ilonassa esiintyy lauantaina Petri Nygård.

Ulkotapahtumat

Kolin maisemahiihtoa hiihdellään Kolin vaaroilla perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Hiihtomatkat vaihtelevat 6 ja 65 kilometrin välillä. Tarjolla on 10 eri reittivaihtoa. Maisemahiihtoon on tavoitteena saada 700 osallistujaa.

Höljäkkä-hiihto starttaa Nurmeksesta Höljäkän nuorisoseurantalolta lauantaina kello 10. Reittivalinnasta riippuen matka on noin 15-20 kilometriä.

Hammaslahdessa järjestetään lauantaina perinteinen koko perheen talvitapahtuma kello 10 alkaen. Paikkana Hammaslahden koulukeskus. Ohjelmaa on niin sisällä kuin ulkona.

Joensuun Latu järjestää lauantaina koko perheen umpihankihiihtoretken Lykynlammen lähimaastossa. Retkellä hiihdetään parin kilometrin reitti latujen ulkopuolella. Startti kello 10.

Jonguenjoen erämaahiihto ja ulkoilutapahtuma Lieksassa lauantaina kello 11 alkaen. Hiihtomatkat 5 ja 18 kilometriä.

Tanssi ja teatteri

Nuorisoseura Motoran Ajastaika-tanssiteos esitetään viikonloppuna Kiteellä ja Nurmeksessa. Kansantanssijoiden esittämä tanssiteos on sukellus kansanomaisen vuodenkierron juhliin. Esitys Kiteesalissa lauantaina kello 18 ja Nurmeksessa Hannikaisen salissa sunnuntaina kello 14.

Joensuun kaupunginteatterilla on Vaarallisia suhteita -pukudraaman näytöksiä perjantaina kello 18 ja lauantaina kello 13 ja 17. Hirvimetsä-näytelmää esitetään perjantaina kello 18.30 ja lauantaina 13.30 ja 17.30.

Lenkki-kansanterveyskarnevaali esitetään lauantaina Heinävedellä Karvion koululla kello 15 ja sunnuntaina Nurmeksessa Hannikaisen salissa kello 14. Henry Räsäsen ja Timoi Munnen esittämä teos käsittelee humoristisesti Pohjois-Karjala-projektia, jolla pyrittiin kohentamaan kansanterveyttä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Elokuvat

Neljä elokuvaa saa perjantaina ensi-iltansa Joensuun Elokuvateatterikeskus Tapiossa.

Koko perheen animaatioelokuva Muklat: Viirun ja Pesosen talon asukit on puhuttu suomeksi. Ikäraja on K-7 (4).

Rakkauden supersankari on puolestaan italialainen draamakomedia.

Huumeiden salakuljetuksesta kertovat jännärielokuva Cocaine Bear on saanut inspiraationsa vuoden 1985 tositapahtumista.

Draama Tár kertoo saksalaisen sinfoniaorkesterin uraauurtavasta kapellimestarista.

Kulttuuritehdas Siihtalassa Joensuussa esitetään taitoluistelun maailmaan sijoittuva Free Skate lauantaina kello 17.

Urheilu

Lentopallon mestaruusliigassa Karelian Hurmoksen vastustajaksi saapuu lauantaina Savo Volley. Ottelu alkaa Joensuun urheilutalolla kello 17.

Salibandyn Divarissa Josba taistelee edelleen pisteistä edetäkseen pudotuspeleihin. Viikonloppuna Josba pelaa kaksi kotiottelua Joensuun areenassa. Lauantaina vastaan asettuu kello 17 Rangers, sunnuntaina samaan aikaan M-Team.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi