play

Elämäntilanne yhdisti neljä polvijärveläisäitiä, joista tuli perheineen läheiset ystävät – "Kun jotain tehdään, se tehdään täysillä ja yhdessä"

Äidit Maija Kaituri-Mutanen, Anu Kaltiainen, Minna Mustonen ja Sari Riikonen ystävystyivät kuusitoista vuotta sitten perhekerhossa. Lapset Tiia Kaltiainen, Miska Mutanen, Aapo Mustonen, Tatu Kaltiainen, Inka Mustonen, Miro Mutanen ja Mimosa Mutanen muistelevat yhteisiä matkoja ja synttäreitä. Kuvasta puuttuvat lapsista vielä Tino Kaltiainen ja Tiia ja Tatu Rantala. Kaituri-Mutasella on kuvassa unitutkimukseen tarvittavat anturit.

Äidit Maija Kaituri-Mutanen, Anu Kaltiainen, Minna Mustonen ja Sari Riikonen ystävystyivät kuusitoista vuotta sitten perhekerhossa. Lapset Tiia Kaltiainen, Miska Mutanen, Aapo Mustonen, Tatu Kaltiainen, Inka Mustonen, Miro Mutanen ja Mimosa Mutanen muistelevat yhteisiä matkoja ja synttäreitä. Kuvasta puuttuvat lapsista vielä Tino Kaltiainen ja Tiia ja Tatu Rantala. Kaituri-Mutasella on kuvassa unitutkimukseen tarvittavat anturit. Kuva: Juha Inkinen

Petra Mustonen

Tietysti sitä mitä ei ole, ei osaa kaivata. Mutta jos tämä porukka nyt vietäisiin pois, se jättäisi valtavan loven. Elämästä häviäisi keskeinen arjen turvaverkko ja loputon määrä hauskoja hetkiä, kun on naurettu yhdessä melkein pissat housussa.