play

Kolmansia koronarokotuksia annetaan tänään ja huomenna ilman ajanvarausta Joensuun keskustassa - rokotukseen pääsevät riskiryhmiin kuuluvat 12-59-vuotiaat ja kaikki 60-69-vuotiaat

Entisissä lyseon lukion tiloissa järjestettävä rokotustapahtuma on Pohjois-Karjalassa ensimmäinen, jossa annetaan kolmansia koronarokotteita.

Entisissä lyseon lukion tiloissa järjestettävä rokotustapahtuma on Pohjois-Karjalassa ensimmäinen, jossa annetaan kolmansia koronarokotteita. Kuva: Marko Puumalainen

Jani Leinonen

Joensuussa on tänään ja huomenna jaossa yhteensä tuhat koronarokotetta ilman ajanvarausta. Kolmansia koronarokotuksia tarjotaan tilaisuudessa yli 12-vuotiaille riskiryhmiin kuuluville ja kaikille 60–69-vuotiaille pohjoiskarjalaisille. Alkuviikon walk in -rokotustapahtuma on Pohjois-Karjalassa ensimmäinen, jossa annetaan 3. koronarokotteita.

Kolmansia koronarokotuksia tarjotaan ilman ajanvarausta maanantaina 20. joulukuuta ja tiistaina 21. joulukuuta kello 9–14.30 entisen Lyseon lukion liikuntasalissa Joensuun keskustassa.

Rokotustilaisuuden sisäänkäynti on pääovien oikealla puolella. 3. koronarokotteita voidaan antaa noin viisisataa annosta per tilaisuus.

Rokotustilaisuudessa on käytössä Modernan koronarokote. Tämän vuoksi tilaisuudessa ei voida antaa 3. koronarokotetta riskiryhmään kuuluville alle 30-vuotiaille miehille.

Rokotuspaikkaan ei ole esteetöntä pääsyä eikä rokotustilassa ole suojasermejä. Siun sote pyytää okotukseen tulevia huomioimaan tämä vaatetuksessa, jotta olkavarren saa helposti paljaaksi. Rokotukset toteutetaan saapumisjärjestyksessä. Odottamiseen on syytä varautua, ja omaa vuoroa voi joutua odottamaan ulkona.

Sairauden perusteella riskiryhmään kuuluvat 12–59-vuotiaat ja kaikki 60–69-vuotiaat henkilöt voivat edelleen varata ajan kolmanteen koronarokotukseen myös Siun soten verkkoajanvarauksen kautta. Yli 70-vuotiaita on kutsuttu koronarokotukseen henkilökohtaisesti.

Rokotusajan voi varata, kun 2. koronarokotteesta on kulunut vähintään viisi kuukautta.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi