play

Useita korona-altistuksia: Joensuun lyseon lukiossa ja Pataluodon koulussa on otettu käyttöön maskit

Kuvituskuva

Kuvituskuva Kuva: Marja Mölsä

Arttu Koistinen

Joensuun lyseon lukiossa ja Pataluodon koulussa on otettu jälleen käyttöön maskeja, Joensuun kaupunki tiedotti perjantaina.

Kouluissa on ollut useita korona-altistuksia ja karanteeniin määrättyjä henkilöitä.

- Lyseon lukiossa maskit ovat käytössä ykkösluokkalaisilla ja heitä opettavilla. Pataluodossa maskeja käyttävät kuutosluokkalaiset, yläkoululaiset ja koko henkilökunta. Maskeja käytetään myös ensi viikon ajan, ja maskit jakaa koulu, tiedotteessa kerrotaan.

Nepenmäen yhtenäiskoulun tiukennetut koronarajoitukset puretaan. Tilanne on siellä rauhoittunut, ja maskeja ei enää käytetä ensi viikolla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Samalla Nepenmäen kirjaston koronaohjeistukset palaavat normaaleiksi, kaupunki ilmoittaa.

- Kaupungin eri palveluissa otetaan jatkossakin harkinnan mukaan käyttöön tiukemmat, kohdennetut koronarajoitukset koronatilanteen niin edellyttäessä.

- Kaikkia kaupungin tiloissa ja palveluissa asioivia pyydetään huomioimaan yleiset koronaan liittyvät terveysturvallisuusohjeet. Tärkeää on, että muistetaan välttää lähikontakteja muihin ja tarvittaessa käytetään kasvomaskia, mikäli palveluissa on ruuhkaa. Lisäksi on tärkeää pestä käsiä, käyttää käsidesiä sekä muistaa hyvä yskimishygienia.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi