play

Useita korona-altistumisia tullut ilmi Joensuussa, Liperissä ja Lieksassa - kaikki koskevat lapsia ja nuoria

Anni Rodriguez

Siun sote tiedottaa, että viime viikonlopun ja alkuviikon aikana eri puolilla maakuntaa on ilmennyt useampia korona-altistumisia.

Altistumisia on tapahtunut kouluissa ja varhaiskasvatusryhmissä.

Viime viikonlopun aikana paljastui koronavirukselle altistumisia Lieksassa yhdessä ryhmäperhepäivähoitoryhmässä ja Liperissä yhdessä esikouluryhmässä.

Lieksassa altistuneita on kymmenen ja Liperissä 16.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lisäksi Joensuun Tulliportinkadun normaalikoulussa yksi luokka on asetettu karanteeniin altistumisen vuoksi.

Eilen tiistaina tuli ilmi altistuminen Lieksan keskuskoulun alakoulun esikouluryhmässä, perhepäivähoidossa sekä sählykoulussa.

Koulu, perhepäivähoito ja kerho tiedottaa asianosaisille asiasta omissa kanavissaan ja Siun sote on muutaman päivän kuluessa yhteydessä altistuneisiin.

Siun soten mukaan useiden joukkoaltistumisten vuoksi tartunnanjäljityksessä on runsaasti työtä. Myös Siun soten Päivystysavun numeroon tulee runsaasti kyselyitä mahdollisiin altistumisiin, mikä aiheuttaa ruuhkaa. Siun sote painottaa, että on tärkeää noudattaa koulujen, päiväkotien ja harrastusseurojen omissa kanavissaan antamia ohjeita, koska terveydenhuollon yhteydenotto voi viivästyä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Juttua muokattu 25.8.2021 kello 14.24: Lisätty tieto, että karaneeniin asetettu luokka on Joensuun Tulliportinkadun normaalikoulussa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi