play

Uutta televisio-ohjelmaa Pohjois-Karjalassa kuvaava Sami Kuronen kiittelee paikallisia vieraanvaraisuudesta – "Täällä ei matkailijan tarvitse olla sekuntiakaan huolissaan siitä, pelaako tarjoilu"

Höytäisen rannalla Kontiolahdella Sami Kuronen pääsi maistamaan järvikaloista valmistettua ateriaa. Jälkiruoaksi tarjoiltiin Puromäen puutarhan inkiväärillä maustetulla raparperihillokkeella kruunattu crème brûlée.

Höytäisen rannalla Kontiolahdella Sami Kuronen pääsi maistamaan järvikaloista valmistettua ateriaa. Jälkiruoaksi tarjoiltiin Puromäen puutarhan inkiväärillä maustetulla raparperihillokkeella kruunattu crème brûlée. Kuva: Lari Lievonen

Simo Natunen

Televisiosta ja radiosta tuttu Sami Kuronen tekee toukokuun aikana Pohjois-Karjalassa uutta Sami Kurosen makumatka Pohjois-Karjalassa -tv-ohjelmaa.