play

Väylävirasto: Joensuun ratapihan rakentaminen sulkee Pyhäselänkadun alikulkusillan noin kuukaudeksi - koulumatka pitenee

Arttu Koistinen

Väylävirasto korjaa Joensuun ratapihan kohdalla olevia alikulkusiltoja ratapihan parannushankkeen vuoksi. Pyhäselänkadun alikulkusilta Nepenmäellä suljetaan ajoneuvoliikenteeltä ja jalankululta torstaista 26. elokuuta alkaen 30. syyskuuta asti, Väylävirasto tiedottaa.

Työn aikana ajoneuvot ja jalankulkijat voivat kulkea joko Mäntylän alikulkusillan tai Kuhasalontien ylikulkusillan kautta. Molemmat kiertoreitit aiheuttavat noin 1,5:n kilometrin ylimääräisen lenkin, tiedotteessa kerrotaan.

- Työ pidentää valitettavasti alueen koululaisten matkaa kouluun. Urakoitsijamme on sitoutunut tekemään tilapäiset liikennejärjestelyt siten, että ne ovat selkeitä myös koululaisille, hankkeen projektipäällikkö Jetro Matilainen kertoo.

Tiedotteen mukaan Joensuun kaupunki on tiedottanut Nepenmäen koulun oppilaiden vanhempia Wilman kautta asiasta 20. elokuuta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Kaupunki huomioi Pyhäselänkadun alikulkusillan varmistamalla jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden sujuvan liikkumisen Niinivaaran Tiaisenkadulla, jossa on myös käynnissä katutyö.

Työhön ja alikulkusillan sulkemiseen on saatu lupa Joensuun kaupungilta.

Kuva: Väylävirasto

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi