play

Kytöpalo yllätti omakotitalon asukkaat kesken lauantai-illan Nurmeksessa – kukaan ei loukkaantunut, talo säilyi asumiskelpoisena

Helen Hyttinen

Omakotitalossa syttyi palonalku lauantaina Metsävastimontiellä Nurmeksessa. Pohjois-Karjalan pelastuslaitos sai hälytyksen tehtävälle illalla puoli yhdeksän aikaan.

Puurakenteisen omakotitalon asukkaat huomasivat uunin ja väliseinän välistä kohonneen savua ja soittivat asiasta hätäkeskukseen. Paikalle saapunut pelastushenkilöstö ryhtyi purkamaan seinärakenteita ja sammutti näkyviin tulleet palopesäkkeet.

Päivystävä palomestari Sami Meriläinen kertoi puhelimitse Karjalaiselle, että henkilövahinkoja ei palon takia tullut. Suurehko kaksikerroksinen omakotitalo myös säilyi asumiskelpoisena.

Palon syttymissyy on vielä epäselvä.

– Mahdotonta tässä vaiheessa sanoa, onko uuniin tullut vaurioita lämmityskauden aikana vai mistä tämä johtui, Meriläinen sanoi.

Kohteeseen lähetettiin kolme pelastuslaitoksen yksikköä.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi