play

Talkoomaraton, stand upia ja pesäpallon sarja-avauksia – Katso viikonlopun menokooste

Kuva: Karjalainen

Karjalainen

Kokosimme tähän menovinkkejä tulevalle viikonlopulle. Lisää tapahtumia voit katsoa esimerkiksi Karjalaisen tapahtumakalenterista täältä.

Tapahtumat

Joensuussa kauppakeskus Metropolissa on Naistenmessut perjantaina kello 11–19 ja lauantaina kello 11–17. Paikalla on näytteilleasettajia, pikakampausten tekoa, tanssiesitys ja klovni.

Joensuulaisen improvisaatioryhmä Rajatapauksen Kesälaitumella-improshow on lauantaina kello 19 Kerubissa.

Joensuussa Comedy Cavessa on stand upia lauantaina kello 20. Esiintymässä ovat muun muassa koomikot Marjut Ollitervo, Antti Akonniemi, Jari Eskelinen ja Krista Haataja.

Polvijärvellä Kinahmossa on talkoomaraton perjantaista kello kuudesta lauantaihin kello 00 saakka. Honkapirtillä ja Kinahmon kesäteatterissa on muun muassa karjalanpiirakoiden tekemistä, huovutusta, pihapelejä, linnunpönttöjen tekoa ja yhteisneulontaa.

Polvijärven torilla on perjantaina Unelmien liikuntapäivä kello 13–15. Ohjelmassa on muun muassa lajiesittelyjä.

Kukkolan tilalla Joensuun Karhunmäessä järjestetään lauantaina koko perheen maksuton Kevätkiekaus -tapahtuma. Ulkopelejä, hevosia, lampaita ja kahvio.

Musiikki

Emma Salokosken ja Jarmo Saaren Ilta olohuoneessa -keikka on Kerubin kellarissa perjantaina kello 21. Ennen keikkaa on Salokosken haastattelu.

Bepop Streetin keikkaillassa esiintyy perjantaina kello 21.00 Juliana Jareau.

Vilma Alina keikkailee Las Palmasissa perjantaina kello 23.30.

Outokummussa järjestetään OutoJazz-festivaali perjantaina ja lauantaina Vanhalla Kaivoksella. Perjantaina on 5th Seasonin ja Markus Venehsalon & Mavon Safian esittämää progemusiikkia. Lauantaina esiintyvät Tektonik, Janne Maarala, Panu Savolainen, Plop & Junnu ja Astro Can Caravan & The Astropreacher.

Itä-Suomen yliopisto ja Joensuun kaupunginorkesteri esittävät yhteiskonsertin Sound and Light Joensuun konservatorion konserttisalissa lauantaina ja sunnuntaina kello 18.

Teatteri

Mielenteatterin näytelmä Kirje esitetään Joensuussa Näyttämö-teatterissa perjantaina kello 18.

Teatteri Rajarikon viimeinen esitys Pasi was here -näytelmästä on lauantaina kello 18 Näyttämö-teatterissa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Elokuvat

Kino Sihiksessä Joensuussa esitetään kuukauden scifi-elokuvana Ridley Scottin ohjaama Blade Runner: The Final Cut perjantaina kello 20.30.

Joensuussa ensi-iltansa sai torstaina uusin Bamse-piirroselokuva. Bamse ja maailman pienin seikkailu -elokuva on ikärajaton.

Apinoiden Planeetta -elokuvista kimmokkeen saanut elokuvasarja on saapunut pykälään, jossa rymistelyn nimi on Kingdom of the Planet of the Apes. Ikäraja 12.

Urheilu

Kiteen Pallo pelaa Kempeleen Kiriä vastaan miesten Superpesiksessä Kiteen Rantakentällä torstaina kello 18. Kyseessä on KiPan sarja-avaus.

Joensuun Maila ottelee Hyvinkään Tahkon kanssa naisten Superpesiksessä Mehtimäen pesäpallostadionilla torstaina kello 17 JoMan naisten sarja-avauksessa.

Ylämyllyn Yllätys kohtaa Jyväskylän Pallokerhon jalkapallon naisten Suomen cupin ottelu Paloaukean tekonurmella torstaina kello 17.

Joensuun Toto4-ravit ovat Linnunlahden raviradalla perjantaina kello 18.

Lehmon Pallon ja Niemisen Urheilijoiden välinen jalkapallon Kolmosen paikallisottelu on Lehmon urheilukeskuksessa lauantaina kello 15.

Joensuun Mailan ja Imatran Pallo-Veikkojen välinen miesten Superpesiksen ottelu on Mehtimäen pesäpallostadionilla sunnuntaina kello 17.

uusimmat

Tarinat

Tarinat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

whatsApp

Whatsappilla:

Numeroon 050 3500 245

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi