play

Valtimolainen Hanna Pyykönen, 25, ravintola Kanelin yrittäjäksi: ”Ruuanlaitto on mukavaa, kun saa tehdä kaiken alusta lähtien hyvistä raaka-aineista"

Hanna Pyykönen haluaa tehdä Kanelin sisustukseen vain pieniä muutoksia.

Hanna Pyykönen haluaa tehdä Kanelin sisustukseen vain pieniä muutoksia. Kuva: Ulla Korkatsu

Ulla Korkatsu

Valtimolainen Hanna Pyykönen, 25, on aikaansaava nuori nainen. Välillä hänellä on ollut neljä työpaikkaa yhtä aikaa. Kun Nurmeksen entisellä rautatieasemalla tuli ravintola myyntiin, Pyykönen tarttui tilaisuuteen ja toteutti pitkäaikaisen unelmansa omasta yrityksestä. Tärkein mittari oli vanhempien, Helena ja Jorma Pyykösen, hyväksyntä asialle.