play

Kaikki irti pienen asunnon neliöistä

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Ilmoitus. Mitä vähemmän asunnossa on neliöitä, sitä tärkeämpää on niiden tehokas hyödyntäminen. Tarkkaan harkitut sisustusratkaisut voivat saada pikkukodin tuntumaan jopa neliöitään suuremmalta. Tutustu alla pienen yksiön, kaksion ja kolmion ratkaisuihin.

1h+kt, 30,0 m2

Mieti mitä tarvitset, että arki sujuu

Kun tilaa on hyvin vähän, kannattaa liikkeelle lähteä miettimällä mitä kotiinsa todella tarvitsee. Vaikka iso sohva olisi ihana, pärjäisikö pienemmälläkin? Kummalle on enemmän käyttöä, ruokailuryhmälle vai työpisteelle? Käytä tila sinulle tärkeimpiin toimintoihin.

Panosta fiksuihin säilytysratkaisuihin

Vaikka tavaran määrää kuinka karsisi, jäljellä jäävät tarvitsevat siistin säilytyspaikan. Hyllyille ja kaapeille on valtava määrä vaihtoehtoja – sopisiko tilaan paremmin vaikkapa lipasto, senkki tai kannellinen rahi? Parhaimmillaan säilytysratkaisut pitävät tavarat järjestyksessä ja toimivat samaan aikaan esimerkiksi tilanjakajina, pöytinä tai istuimina.

2h+kt+s, 37,5 m2

Vaaleat värit luovat avaruutta

Väreillä on iso vaikutus asunnon tunnelmaan. Jos haluat pitää yleisilmeen mahdollisimman valoisana ja avarana, suosi vaaleita värejä ja yhtenäistä värimaailmaa.

Kiinnitä huomiota kalusteiden mittasuhteisiin

Vaikka asunto on pieni, ei kaikkien kalusteiden tarvitse olla minikokoisia. Leiki mittasuhteilla: ota rohkeasti tilaa vaikkapa suurelle divaanille ja pidä olohuoneen kalusteiden määrä muuten minimissä.

3h+kt+s, 58,5 m2

Leikittele tekstuureilla ja materiaaleilla

Erilaisten pintarakenteiden yhdistely tekee tilasta mielenkiintoisen. Kauttaaltaan vaaleasävyinenkään asunto ei jää tylsäksi, kun käytät samassa tilassa erityyppisiä kankaita sekä kaluste- ja pintamateriaaleja.

Sisusta lasitettu parveke lisähuoneeksi

Lasitetut parvekkeet antavat lisää oleskelutilaa keväästä syksyyn. Tee parvekkeestasi esimerkiksi vihreä keidas yrttitarhoineen, kesäinen ruokailutila tai rauhallinen paikka lueskeluun ja rentoutumiseen.

Etsitkö pientä asuntoa? Yllä olevat asuntopohjat ovat esimerkkejä Joensuun Vehkalahteen nousevan Asunto Oy Joensuun Ukonhatun kodeista. Tutustu kohteeseen ja asuntoihin täällä.

Sisältö on Karjalaisen yhteistyökumppanin tuottamaa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi