play

Haluatko säästää verkko-ostoksissa?

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Ilmoitus. Netissä ostoksia tekee nykyään yhä useampi. Nettiin ei mennä enää ainoastaan ostamaan lentolippuja tai laivamatkoja, jotka ovat tyypillisesti olleet suosituimpia netin tuoteryhmiä, vaan kuluttajat ovat löytäneet nettikaupat myös muiden tuoteryhmien osalta.

Suomalaiset ovat oppineet myös hyödyntämään erilaisia vertailusivustoja, joiden avulla esimerkiksi lentoja, hotelleja tai muita majoitusratkaisuja on osattu jo pitkään vertailla ja edullisin tai hintalaatusuhteeltaan paras vaihtoehto on ollut helposti löydettävissä.

Ihmisten into ostosten tekoon netissä perustuu ennen kaikkea ostamisen vaivattomuuteen: Ostokset saa tarvittaessa kotiovelle kuljetettuna ja ostosten tekeminen on nopeaa verrattuna kivijalkaliikkeisiin.

Nettikaupoissa tuotteiden hintoja on myös helppo vertailla, kun kaupasta toiseen siirtyminen tapahtuu muutamalla hiiren klikkauksella. Kuluttajia nettiostoksille houkuttelevat myös verkkokauppojen laaja valikoima sekä edulliset hinnat.

Useat nettikaupat lähettävät asiakkailleen tarjouksia sähköpostilla. Sähköpostilaatikon täyttäminen nettikauppojen uutiskirjeillä ei välttämättä kuulosta kovinkaan houkuttelevalta idealta.

Uutiskirjeiden välittämien tarjousten sijaan edulliseen nettishoppailuun on tarjolla nykyisin monia erinomaisia vaihtoehtoja. Netistä löytyy useita tarjoussivustoja, jotka kokoavat nettikauppojen tarjouksia sekä alennuskoodeja kuluttajien hyödynnettäviksi.

Yksi tällaisista toimijoista, Picodi avasi suomenkieliset nettisivunsa heinäkuussa. Picodin sivuilta löytyy tarjouksia ja alennuskoodeja jo yli 250 nettikauppaan, ja sekä tarjousten että nettikauppojen lukumäärä kasvaa päivittäin. Picodi tekee yhteistyötä vain luotettavien nettikaupan toimijoiden kanssa ja ilmoittaa sivuillaan vain todellisista tarjouksista.

Tarjousten hyödyntäminen sekä alennuskoodien käyttö on todella yksinkertaista. Seuraamalla seuraavia ohjeita onnistut:

1. Siirry osoitteeseen picodi.com/fi

Etusivulta bongaat heti Suomen suosituimpia verkkokauppoja ja niiden parhaita tarjouksia. Voit myös etsiä verkkokauppoja hakutoiminnon avulla.

Kun olet löytänyt suosikkikauppasi, näet kaikki Picodin bongaamat tarjoukset kyseiseen nettikauppaan.

2. Klikkaa tarjousta

Mikäli löysit itseäsi kiinnostavan tarjouksen tai alennuskoodin, yksinkertaisesti klikkaa tarjousta/alennuskoodia. Kun klikkaat tarjousta, Picodi ohjaa sinut verkkokaupan tarjousten äärelle ja voit alkaa tutustumaan tarjoustuotteisiin.

Mikäli klikkasit tarjouksen sijaan “paljasta koodi” -painiketta, näet alennuskoodin, joka sinun tulee kopioida.

3. Alennuskoodin syöttäminen verkkokaupassa

Kun olet kopioinut Picodilta saamasi alennuskoodin, olet melkein valmis. Nyt sinun tulee vielä valita haluamiasi tuotteita nettikaupasta ja siirtyä maksamaan.

Maksun yhteydessä liität kopioimasi alennuskoodin sille varattuun kenttään ja alennus vähennetään automattisesti ostoksesi loppusummasta. Nyt voitkin maksaa tilauksesi ja jäädä odottamaan tilauksesi saapumista.   

Sisältö on Karjalaisen yhteistyökumppanin Picodin tuottamaa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi