play

Yhdistä lainat ja säästä!

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: LAINANVÄLITTÄJÄ

MAINOS. Tuotteiden ostaminen verkkosivustoilta on nykyisin nopeaa ja vaivatonta. Ostosten maksaminenkin käy helposti osamaksusopimuksilla, joissa kuitenkin piilee vaara.

Kun pieniä osamaksueriä on huomaamatta kertynyt maksettavaksi useita, ei arjen peruskuluihin jääkään välttämättä riittävästi rahaa. Tällöin voi olla järkevää yhdistää useat osamaksut yhdeksi lainaksi, kunhan muistaa samalla rajoittaa uusien osamaksusopimusten solmimista.

Erilaisten osamaksusopimusten, lainojen ja vippien yhdistäminen yhdeksi lainaksi ei ole järkevää ainoastaan siksi, että usean summan sijasta on parempi maksaa yhtä vähän pienempää summaa – vaan myös lainojen korot ovat usein osamaksusopimusten korkoja pienempiä.

Vertaile lainoja todellisen vuosikoron perusteella

Esimerkiksi tällä hetkellä Verkkokaupasta 1 600 eurolla ostettujen tuotteiden osamaksusopimushinnaksi tulee yli 2 600 euroa, mikäli maksuaikaa on viisi vuotta. Todellinen vuosikorko on tällöin 23,8 %. Elloksella 1 600 euron luoton todellinen vuosikorko on puolestaan 31,46 % viiden vuoden takaisinmaksuajalla. Collector Bank ilmoittaa, että lainojen vuosikorko vaihtelee 9,9­–19,9 prosentin välillä, mutta 1 000 euron Collector-tili 12 kuukauden maksuajalla tarkoittaa 26,2 % vuosikorkoa.*

Lainojen kilpailuttaminen on siis ennen kaikkea kukkarolle järkevää. Niitä tulisi aina vertailla todellisen vuosikoron perusteella. Se ilmaisee lainan kokonaiskustannukset vuotuisena korkoprosenttina. Kun todellinen vuosikorko on alhainen ja kuukausittainen maksuerä on järkevä suhteutettuna omiin kuukausituloihin, voi yhdistää lainat hyvillä mielin.

Lainanvälittäjä kilpailuttaa lainat ilmaiseksi Suomen pankeilla ja rahoitusyhtiöillä. Saat yhdellä lainahakemuksella kymmeniä lainatarjouksia jopa 15 minuutissa. Enää sinun ei siis tarvitse itse etsiä useiden pankkien sivuilta sopivaa lainaa, vaan kaikki hoituu yhdellä lainalaskurilla. Todellinen vuosikorko on alkaen 4,9 %.

*Maksuehdot tarkastettu helmikuussa 2018 Verkkokaupan, Elloksen ja Collector Bankin verkkosivuilta.Sisältö on Karjalaisen yhteistyökumppanin tuottamaa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi