play

Pukeudu trendikkäästi pikkurahalla!

Kaupallinen yhteistyö

Tämän kevään muoti suosii retrohenkisyyttä. Kierrätystavaratalo Kontti vinkkaa, että samaan tulokseen pääset niin uusilla kuin kierrätysvaatteilla – katso, miten autat muodin hengessä!

Laventelia, denimiä ja värikkyyttä

Elle ja Stockmann ovat nostaneet tämän kevään kärkityyleiksi laventelin sävyt, voimakkaat kukka-, ruutu- ja printtikuosit sekä retromekot. Top 10-tyyleiksi on listattu myös vyölaukut ja printtibootsit. Muotitalojen mallistot ja kauppakuvastojen valikoimat uhkuvat ennalta-arvaamattomia yhdistelmiä ja voimakkaita värejä – sporttiraidat ja verkkarit voi nyt rohkeasti yhdistää kukkiin. Myös Iltalehti luetteli kevään trendeiksi laventelin, retrosportin, housupuvut ja tumman denim-kankaan.

Nyt jos koskaan erilaisten vaatteiden persoonallinen yhdistäminen on sallittua, jopa suotavaa. Punaisen Ristin Kontti Joensuussa kokosi valikoimistaan asukokonaisuuksia ja osoittaa, että muodikkuuden ei tarvitse välttämättä maksaa maltaita. Nyt voit olla yhtä aikaa muodikas, ekologinen ja auttaa! Tutustu näihin trendikkäisiin, kukkaroystävällisiin asuihin ja asusteisiin, ja löydä omasi!

Hillitty ja maanläheinen tyyli trenssitakilla

Yksi kevään hiteistä on trenssitakki. Etenkin beige ja muut maanläheiset, ruskeat trenssit ovat pinnalla, ja niitä kannattaakin metsästää erityisesti kirpputoreilta ja vintage-kaupoista. Viimeistele kokonaisuus sopivalla vyölaukulla yhdistämällä se naiselliseen mekkoon. Kiepauta vyölaukku siihen, mihin normaalisti sitoisit vyön.

Asukokonaisuus Kontti-kierrätystavaratalosta yhteensä 51,50 €                               


Trenssi 12 €
Mekko 9 €
Vyölaukku 3,50 €
Kengät 22 €
Aurinkolasit 3 €
Kaulakoru 2 €

Laventeli ja hopea luovat kiinnostavan kontrastin

Muotitalojen kevätnäytöksissä on näkynyt paljon pastellisävyjä laventelia. Laventelinen yläosa sopii hyvin sinisten farkkujen tai hopean hameen kanssa. Asusta saa juhlallisen tai rennon yhdistämällä asusteisiin erilaisia laukkuja ja kenkiä – arkeen sopivat hopearaitaiset tennarit ja juhlavuutta tuo pastelliset ballerinat tai kivat korkkarit.

Asukokonaisuus Kontti-kierrätystavaratalosta yhteensä 21,50 €

Laventelin sävyinen neule 4 €
Hopea hame 6 €
Kengät 6,5 €
Aurinkolasit 3 €
Laukku 2 €

Tumma denim ja printtikukat sopivat hyvin yhteen

Ota tyyli haltuun tumman sinisillä farkuilla ja printtikuosisella paidalla. Asun kruunaavat farkkuihin sopiva huivi ja näyttävät korut ja vyöt. Kesää kohti jalkaan voi sujauttaa rannekorujen kanssa yhteensopivat sandaalit.

Asukokonaisuus Kontti-kierrätystavaratalosta yhteensä 28,50 €

Hihaton paita 1,5 €
Farkut 5 €
Huivi 1,5 €
Laukku 3,50 €
Sandaalit 5,5 €
Kaksi vyötä 5,5 €
Kaksi rannekorua 3,5 €
Aurinkolasit 2,5 €

Draamataiturin yhdistelmät yllättävät

Tämän kevään muodissa mikään ei ole liikaa. Verkkatakki ja raitapaita yhdistetään kukallisiin housuihin, ja vyön tilalle laitetaan vyölaukku. Räväkkää eri tyylien yhdistelyä nähtiin kevään näytöslavoilla: Louis Vuitton yhdisti juoksusortsit ja brodeeratut kukat, Marc Jacobs ja Balenciaga puolestaan retroraidat, kukat ja vyölaukut.

Asukokonaisuus Kontti-kierrätystavaratalosta yhteensä 38 € 

Housut 6 €
Takki 7 €
Paita 2,5 €
Vyölaukku 3 €
Kolme helminauhaa 10 €
Kengät 6,5 €
Aurinkolasit 3 €

Joensuun Kontti uudistuu

Joensuun Kontin myymälässä on meneillään uudistus, joka valmistuu kesäkuun alussa. Muutostyöt näkyvät myymälässä kevään aikana, mutta Kontti on kuitenkin avoinna normaalisti. Myymäläuudistuksen tavoitteena on saada aikaan entistä selkeämpi ja viihtyisämpi myymälä, jossa on helppo tehdä löytöjä.

Kontti ottaa vastaan puhtaita ja ehjiä vaatteita, tekstiilejä ja hyväkuntoisia kodin käyttötavaroita. Punaisen Ristin Kontti Joensuussa sijaitsee osoitteessa Voimatie 10.

Sisältö on Karjalaisen yhteistyökumppanin tuottamaa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi