play

Nykyaikainen SMILE-laserleikkaus saapunut Kuopioon

Medilaser tekee SMILE-laserleikkauksia Kuopiossa ainoana toimijana Itä-Suomessa.

Medilaser tekee SMILE-laserleikkauksia Kuopiossa ainoana toimijana Itä-Suomessa.

Kaupallinen yhteistyö: Medilaser Oy

Medilaser Oy:ssä on Kuopiossa ainoana toimijana Itä-Suomessa käytössä alan uusimpaan teknologiaan perustuva silmien SMILE-laserleikkausmenetelmä. Silmien taittovirheen korjaus SMILE-leikkauksella on nykyaikainen ja turvallinen vaihtoehto silmälaseille ja piilolinsseille.

Nykyaikaisella laserkirurgialla voidaan korjata silmien liki-, kauko- tai hajataitteisuus nopeasti, vaivattomasti ja turvallisesti. Laserleikkaus perustuu silmän pinnan taittovoiman muuttamiseen. Toimenpide voidaan tehdä joko läppäleikkauksena tai läpättömällä SMILE-leikkauksella.

Medilaserilla on yli kuuden vuoden kokemus SMILE-leikkauksista, ja nyt menetelmä on saatavilla myös Kuopiossa ainoana Itä-Suomessa.

Silmille hellävarainen menetelmä

- SMILE- eli läpätön laserleikkaus on silmille hellävaraisin leikkausmenetelmä, sillä toimenpiteessä silmän pintaan ei avata läppää, jolloin silmän pintarakenne säilyy ehjänä, silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi Tapio Kannisto Medilaserista esittelee.

 - Läpättömyyden vuoksi sarveiskalvo jää vahvemmaksi ja leikkauksesta aiheutuu aiempaa vähemmän kuivasilmäisyyttä. Toimenpidettä voidaan verrata tähystyskirurgiaan, kertoo Kannisto, joka on aloittanut SMILE-leikkauksien tekemisen Espoossa 2012.

Kannisto kertoo, että esitutkimuksen jälkeen leikkaukseen pääsee viikon tai kahden kuluessa. Itse leikkaus on ohi nopeasti ja kivuttomasti, ja leikkauksesta toipuminen on lähes oireetonta.

- Normaaliarkeen potilas pääsee parissa päivässä leikkauksesta. Leikkauksen jälkeen silmiin laitetaan antibioottitippoja kahden viikon ajan. Näkökyky on terävä jo muutaman päivän jälkeen.

- SMILE-leikkaus on läpätön ja silmille hellävarainen leikkausmenetelmä, sillä siinä silmän pintarakenne säilyy ehjänä, silmäkirurgi Tapio Kannisto esittelee.

Turvallista elämänlaatua

SMILE-toimenpiteellä hoidetaan liki- ja hajataitteisuutta. Menetelmän eduista hyötyvät kaikki, ja erityisesti sitä suositellaan silloin, kun on todettu kuivasilmäisyyttä tai sarveiskalvon mekaaninen kestävyys halutaan säilyttää mahdollisimman muuttumattomana.  Toimenpide soveltuu hyvin myös esimerkiksi kontaktilajien harrastajille.

Optometristi Antton Viljakainen Medilaserista kertoo, että leikkaukset tehdään saksalaisen Zeissin erikoislaitteella. Menetelmä on edistyksellinen ja luotettava, ja sillä on eri maissa hoidettu nyt jo yli 1,5 miljoonaa silmää.

SMILE sopii 18–60-vuotiaille potilaille, joiden silmien miinuslukemat ovat miinus 0,75:n ja miinus 12:n välillä.

- Näönkorjausleikkauksella voidaan potilaan elämänlaatua parantaa merkittävästi. Se on turvallinen ja myös edullinen vaihtoehto silmälaseille ja piilolinsseille, Viljakainen sanoo.

Kotimaista laatutyötä

Medilaser Oy on kotimainen, Suomen suurin vaativaan silmäkirurgiaan erikoistunut yksityinen klinikkaketju. Sillä on yli 20 vuoden kokemus taittovirhe-, kaihi- ja linssileikkauksista.

Silmäleikkausten lisäksi osa Medilaserin klinikoista tarjoaa myös muita näkemiseen ja silmien terveyteen liittyviä erikoispalveluita.

Katso lisätietoja osoitteesta www.medilaser.fi

Olemme Suomen suurin silmäkirurgiaan erikoistunut klinikkaketju. Teemme taittovirhe- ja kaihileikkauksia yli 20 vuoden kokemuksella. Ainoa tehtävämme on auttaa sinua näkemään kirkkaammin omilla silmilläsi, ilman laseja.

Sisältö on Karjalaisen yhteistyökumppanin tuottamaa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi