play

Äänestä vasemmistoliitolle pohjoiskarjalainen kansanedustaja!

Savo-Karjalan Vasemmisto

Eduskuntavaaleissa 14.4.2019 äänelläsi valitaan vasemmistoliitolle ensimmäinen pohjoiskarjalainen kansanedustaja. Näissä vaaleissa siihen on aito mahdollisuus. Äänestä
pohjoiskarjalaan punavihreä kansanedustaja.

Vasemmistoliiton ja sen edeltäjän SKDL:n viimeisin kansanedustaja Pohjois-Karjalasta on vuonna 1983 eduskunnan jättänyt Pauli Puhakka. Eduskuntavaaleissa 2019 vasemmistoliiton listalta eduskuntaan yrittää kuusi kovaa ehdokasta Pohjois-Karjalasta.

Vahvat naiset valtaan

Alia Dannenberg on 44-vuotias joensuulainen talousalan yrittäjä ja talouskouluttaja. Dannenberg on väitellyt tohtoriksi teoreettisesta fysiikasta Helsingin yliopistossa, ja valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Itä-Suomen yliopistosta Joensuusta. Hyvästä teestä ja hyvistä ajatuksista pitävä Dannenberg pelaa shakkia Suomen olympiamaajoukkueessa ja toimii Setan varapuheenjohtajana. Alia tunnetaan missiosta suomalaisen korruption paljastamiseksi sekä maan tavan ja hyvä veli -verkostojen rikkojana.

Anni Järvinen on 36-vuotias joensuulainen neljännen kauden kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Järvinen on töissä järjestäjänä JHL:n Itä-Suomen aluetoimistolla. Koulutukseltaan hän on medianomi (AMK) sekä filosofian maisteri pääaineena venäjän kieli ja kulttuuri. Järvinen haluaa reilun ja oikeudenmukaisen Suomen ihmisille ja ympäristölle. Annin harrastuksiin kuuluvat matkustelu, kasvimaan hoito, pyöräily, emalikorujen teko, hiihto ja taide eri muodoissa. Lisäksi Anni käy festareilla, kiertelee kirpputoreja ja haaveilee koirasta.

Anne Kaarina Keronen on lieksalainen yhteiskuntatieteiden maisteri ja kouluttaja. Keronen on innostaja, innostuva ja varsin räväkkäkin, kun on sen aika. Keroselle tärkeitä arvoja ovat ihmisarvo, oikeudenmukaisuus ja inhimillisyys. Ihmisten asioista ei saa päättää kuuntelematta heitä.  Vapaa-ajalla Anne lukee ja kirjoittaa sekä toimii kirjoittajayhdistys Brahean Kriivareiden puheenjohtajana.

Fiksut miehet päättämään

Marko Haakana on 51-vuotias kansalaistalo Soropin toiminnanjohtaja ja pitkäaikainen kaupunginvaltuutettu Joensuusta. Koulutukseltaan Haakana on sairaanhoitaja (AMK) ja parhaillaan hän suorittaa ylempää AMK-tutkintoa. Työnsä lisäksi työmatkapyöräilevä, juoksulenkkeilevä ja pesä- ja lentopallokatsoimossa viihtyvä Marko on tullut tutuksi monille joensuulaisille. Työnsä kautta Markolle on pienitulostoisten arki ja siihen liittyvät hyvinvointipuutteet valitettavan tuttuja.

Antti Saarelainen on 29-vuotias joensuulaistunut lieksalainen yhteiskuntatieteiden opiskelija, punavihreä ilmastoaktivisti ja kaupunginvaltuutettu Joensuusta. Saarelainen on hyvinvointilautakunnan varapuheenjohtaja sekä Joensuun Vasemmiston valtuustoryhmän puheenjohtaja. Antti harrastaa lukemista, politikointia sekä musiikkia. Vapaa-aikaa hän viettää myös paljon ystävien kanssa sekä seuraa ajankohtaisia asioita ja politiikkaa.

Markku ”Werne” Tanskanen on 45-vuotias nuoriso-ohjaaja perinteiseltä vasemmiston vahvalta kannatusalueelta Outokummusta. Nuoriso-ohjaajan työn lisäksi Werne työskentelee Kummun koululla ICT/ AV-käyttötukena. Werne on kaupunginvaltuuston 2. varapuheenjohtaja sekä Outokummun Vasemmisto ry:n puheenjohtaja. Wernen sydäntä lähellä ovat esittävä taide ja musiikki erityisesti rumpujen soittaminen. Näin keväällä tie myös kutsuu moottoripyöräilijää.

Sisältö on Karjalaisen yhteistyökumppanin tuottamaa

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi