play

Nauti kesän juhlista ilman vatsavaivoja

Kaupallinen yhteistyö: Verman Oy

MAINOS. Kesä on juhlien ja herkuttelun kulta-aikaa. Kesäinen juhlakausi saattaa kuitenkin muodostua tukalaksi myös sellaisille ihmisille, jotka eivät normaalisti kärsi ruoansulatusvaivoista. Maha turpoaa, vaatteet kiristävät ja olo on tukala. Monen laktoosille reagoivan juhlavieraan mielessä myös pyörii, ovatko tarjottavat varmasti laktoosittomia?

Suomalainen perheyritys Verman Oy tarjoaa hyvänmakuisen helpotuksen ruoansulatusvaivoista kärsiville. Lactrase -valmisteen sisältämän laktaasientsyymin ansiosta laktoosi-intolerantikko voi nauttia huoletta myös laktoosia sisältäviä maitotuotteita. Nogasinin sisältämä alfagalaktosidaasi-entsyymi puolestaan vähentää turvotusta ja kaasunmuodostusta.

Maitotuotteita, kyllä kiitos!

Laktoosi-intoleranssi on vaiva, jossa elimistö ei pysty hajottamaan riittävästi maidon sisältämää laktoosia. Hajoamaton laktoosi aiheuttaa vatsan turvotusta, ilmavaivoja, kipuja ja ripulia. Lactrase-entsyymivalmiste toimii ennen kuin ikäviä oireita pääsee syntymään. Kyseessä onkin tuttu valmiste monelle laktoosi-intolerantille.

- Lactrasen ansiosta tavalliset maitotuotteet eivät aiheuta mahavaivoja, kunhan valmisteen muistaa ottaa ennen ateriaa. Tuote sopii myös jatkuvaan käyttöön ja sitä voi ottaa useamman kerran päivässä, kertoo Verman Oy:n tuoteryhmäpäällikkö Maiju Korpinen.

Hyvästi turvotukselle

Turvotus ja kaasunmuodostus etenkin kasvis- ja täysjyväpitoisen ruoan jälkeen on hallittavissa puolestaan Nogasin-tuotteen avulla. Myös Nogasin on valmistettu Suomessa ja sitä voi käyttää satunnaisesti tai jatkuvasti. Maiju Korpinen Vermanilta tähdentää, että kyseessä ei ole lääke vaan ruoansulatusta auttava entsyymivalmiste.

- Nogasinin sisältämä alfagalaktosidaasi on antanut avun monelle sellaiselle ihmiselle, joka on joutunut jättämään viljatuotteet tai kaalit ja pavut kokonaan pois ruokavaliostaan sen vuoksi, että ne aiheuttavat turvotusta ja mahakipuja. Tabletti tulee ottaa juuri ennen ateriaa.

Apua apteekista

Sekä Lactrase että Nogasin -entsyymivalmisteita on saatavilla apteekista. Molemmat valmisteet ovat laktoosittomia, gluteenittomia ja maidottomia. Molemmista tuotteista on saatavilla kaksi eri koostumusta: nieltävä kapseli sekä hedelmän makuinen purutabletti. Koska purutabletit on makeutettu ksylitolilla, niiden liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Sisältö on Karjalaisen yhteistyökumppanin tuottamaa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi