play

Rekrytointi.com Osaajapankin suosio Pohjois-Karjalassa kertoo rekrytoinnin muutoksesta

Rekrytointi.comin toimisto sijaitsee Helsingin Pasilassa. Kuvassa Irina Karppinen, Mikko Kuhalampi ja Ramona Westersund.

Rekrytointi.comin toimisto sijaitsee Helsingin Pasilassa. Kuvassa Irina Karppinen, Mikko Kuhalampi ja Ramona Westersund.

Kaupallinen yhteistyö: Rekrytointi.com

Mainos. Rekrytointi.com Osaajapankin ennennäkemättömän nopea suosion kasvu heijastaa rekrytoinnin ja yhteiskunnan muutostilannetta. Pohjois-Karjalassa suosion kasvu on ollut hiukan koko maata nopeampaa.

Työttömyysaste Suomessa lähestyy alhaisinta tasoaan 30 vuoteen. Osaajapula koskettaa siis yhä useampaa alaa ja yritystä. Tilanne pakottaa rekrytoijat etsimään osaajia uusilla tavoilla. Samalla kiinnostus valtavaan passiivisten hakijoiden joukkoon kasvaa. Passiivinen hakija ei etsi työtä aktiivisesti, mutta on kiinnostunut uudesta työmahdollisuudesta sopivan osuessa kohdalle ja on saattanut esimerkiksi jättää työpaikkojen hakuvahdin ja osaajaprofiilin Rekrytointi.comiin ”tekemään työhakua puolestaan”.

Osaajat hakevat edelleen töitä työpaikkailmoitusten kautta, mutta tilanne on saanut myös rekrytoijat käärimään hihansa ja etsimään osaajia itse. Tässä kuvaan astuvat rekrytointimarkkinointi ja sourcaaminen eli osaajien etsiminen suoraan muista lähteistä, esimerkiksi Rekrytointi.com Osaajapankista.

Rekrytointi.com Osaajapankki on Suomen nopeimmin kasvava osaajien tietokanta. Keskimäärin uusia osaajaprofiileja kertyy noin 7000 kuukausittain. Kasvutahti ja tänä vuonna kertynyt 70.000 osaajan määrä ovat Suomessa poikkeuksellisia.

Pohjoiskarjalalaisia Rekrytointi.com Osaajapankissa on noin 2500. Tämä on suhteellisesti enemmän kuin koko Suomessa. Lisäksi Osaajapankista löytyy runsaasti Pohjois-Karjalaan töihin muualta haluavia - esimerkiksi paluumuutosta haaveilevia. Alueen rekrytoijissa Osaajapankki ja osaamisprofiilit ovatkin herättäneet kasvavaa kiinnostusta.

”Tavoitteenamme on saada osaajat ja työmahdollisuudet kohtaamaan parhaalla tavalla Pohjois-Karjalassa. Osaajapankin kaltainen tapa rekrytoida ja saada töitä on maailmalla paljon Suomen yleisempi ja selvästi kasvava trendi”, kertoo alueen tilannetta tutkinut Rekrytointi.comin tuotepäällikkö Mikko Kuhalampi.

Rekrytointi.com Osaajapankki on käytössä vain aidoille rekrytoijille, jotka ovat sitoutuneet henkilötietosuojan ja luottamuksellisuuden kunnioittamiseen. Lokakuun lopussa rekrytoijille

avautunut Osaajapankki on saanut heti suuren suosion suorana tapana löytää osaajia monipuolisesti eri aloilta. Hakijalle Osaajapankki onkin ehdoton paikka tavoittaa yhdellä osaajaprofiilin täytöllä suuri joukko aktiivisia rekrytoijia ja saada tietoa itselleen kiinnostavista työmahdollisuuksista.

Rekrytointi.comin palvelukokonaisuus työpaikkatarjonnan, Osaajapankin, koulutusmahdollisuuksien, uravinkkien ja piilotyöpaikkauutisten osalta on ainutlaatuinen Suomessa ja tarjoaa hakijalle monipuolisen avun työurallaan eteenpäin. Karjalainen on osa Rekrytointi.comin kumppaniverkostoa.

Sisältö on Karjalaisen yhteistyökumppanin tuottamaa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi