play

Ansaitse rahaa vastauksistasi – Kuluttajapaneeli.fi

Kaupallinen yhteistyö: Kuluttajapaneeli.fi

Mainos. Kuinka ansaita rahaa netissä? Tämä on erittäin suosittu haku esimerkiksi Googlessa.

Yksi keino ovat maksetut kyselyt. Ne ovat kyselytutkimuksia, joiden täyttämisestä vastaajalle maksetaan palkkio. Voit saada helposti lisätuloja maksetuilla kyselyillä. Tunnetut yritykset ja organisaatiot järjestävät mielipidetutkimuksia, millä ne saavat arvokasta tietoa esimerkiksi uutta tuotetta lanseeratessa.

Kyselytutkimus on väline, jonka avulla brändit saavat oleellista tietoa kuluttajien mieltymyksistä ja käyttäytymisestä sekä markkinoilla vallitsevasta tilanteesta.

Kuluttajatutkimuksia siteerataan usein myös tunnetuissa päivälehdissä. Nettikyselyihin osallistumalla kuluttaja voi olla mukana vaikuttamassa tulevaisuuden tuotteiden ja palveluiden kehitykseen ja saada äänensä kuuluviin. Maksetut kyselyt tarjoavat kuluttajalle mahdollisuuden ansaita lisäansioita vastailemalla kyselyihin.
 

Palkkioiden ansaitseminen Kuluttajapaneeli.fi -palvelussa

Kuluttajapaneeli.fi kokoaa useiden tutkimusyhtiöiden kyselytutkimukset saman palvelun avulle. Ensin kuluttaja rekisteröityy palveluun osoitteessa Kuluttajapaneeli.fi. Tämän jälkeen tili tulee vahvistaa sähköpostiin saapuvan aktivointilinkin avulla. Nyt tili on avattu ja kuluttaja voi alkaa täydentämään profiilitietojaan.

Suosittelemme täyttämään profiilitiedot ja profiilikysymykset täydellisesti heti alkuun. Profiilikysymysten perusteella sinut kutsutaan kyselyihin, joiden kohderyhmiin sovellut.  Kyselykutsuja alkaa tulemaan heti kun sopivan kohderyhmän kyselytutkimus on julkaistu.

Jokaisesta vastatusta kyselytutkimuksesta maksetaan palkkio. Palkkio riippuu kyselyn laajuudesta, mutta voi olla enimmillään jopa 4 euroa. Mahdollisuus lunastaa palkkiot itselle tarjoutuu, kun paneelitilillä on ansaittuna 10 euroa. 
 

Ansaitse rahaa mobiilisovelluksen avulla

Palvelu toimii perinteisen nettiselaimen lisäksi myös mobiilissa. Ensin tulee rekisteröityä sivustolla ja tämän jälkeen pääsee kirjautumaan mobiilisovellukseen. Sovellus löytyy Google Play ja Apple Store -kaupoista nimellä Opinionapp. Mobiilisovellus antaa Push-ilmoituksen aina, kun uuteen kyselyyn tarjoutuu mahdollisuus osallistua. Näin käyttäjä ei jää tutkimuksista ja  ansaitamahdollisuuksista paitsi. Näet aina kyselyn pituuden ja tarjotun palkkion. Voit päättää mihin tutkimuksiin osallistut. Suosittelemme kuitenkin osallistumaan mahdollisimman moneen, jotta ansaitamahdollisuudet kasvavat.

Voit hyödyntää mahdollisuutta ansaita rahaa kyselyillä, olitpa sitten opiskelija tai eläkeläinen, työtön tai työssäkäyvä. Palveluun ovat jäseneksi tervetulleita kaikki. Mikäli haluaa saada äänensä kuuluviin ja löytyy aikaa vastailla tutkimuksiin, niin maksetut kyselyt ovat oiva keino ansaita lisätienestiä.
 

Palkkion lunastamiseen on monta tapaa!

Ansaitse rahaa netissä ja voit lunastaa rahat Paypal-tilille, Gogift-superlahjakorttina tai Lehtikortti-lehtilahjakorttina. Yksi vaihtoehto on lahjoittaa palkkiorahat WWF:n tärkeään luonnonsuojelutyöhön.
 

Paypal on kansainvälinen maksupalvelu, jonka käyttöön tarvitsee vain sähköpostiosoitteen ja salasanan. Paypalilla voi maksaa monissa nettikaupoissa- ja palveluissa sekä sieltä voi tehdä siirtoja omalle pankkitilille.
 

Tienaa lahjakortteja netissä ja lunasta Gogift-superlahjakortti. Se toimii yli sadassa liikkeessä ympäri Suomen. Mukana on esimerkiksi McDonald's, Tokmanni, Iittala, Motonet, Stadium, Ikea ja matkatoimisto TUI. Lahjakortti on voimassa tilaushetkestä 2 vuotta.
 

Kiinnostaako enemmän ilmaiset lehdet? Voit lunastaa ilmaisen lehden, kun olet ansainnut tarpeeksi Kuluttajapaneelissa. Lehtikortin voit käyttää yhteen valitsemaasi lehtitilaukseen Lehtikortti-valikoimassa.
 

Paneelipalkkioita voi lahjoittaa suoraan WWF:n luonnonsuojelutyöhön. WWF rakentaa tulevaisuutta, jossa ihmiset ja luonto elävät tasapainossa.
 

Kuluttajapaneeli on toteutettu yhteistyössä yli 80 maassa toimivan arvostetun tutkimuslaitoksen kanssa. Sillä on kymmenien vuosien kokemus kuluttajatutkimuksista. Kaikki tiedot palvelussa pysyvät täysin nimettömänä.
 

Saa mielipiteesi kuuluviin ja aloita ansaitsemaan rahaa tai palkkioita vastauksistasi. Liity Kuluttajapaneeliin tästä.

Sisältö on Karjalaisen yhteistyökumppanin tuottamaa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi