play

Nyt liikkuu väkeä! Työnhaun ja rekrytoinnin kuumin aika on taas käsillä.

Rekrytointi.com on 100% suomalainen urapalvelu. Palvelua ovat vieneet eteenpäin mm. Irina Karppinen, Mikko Kuhalampi ja Ramona Westersund.

Rekrytointi.com on 100% suomalainen urapalvelu. Palvelua ovat vieneet eteenpäin mm. Irina Karppinen, Mikko Kuhalampi ja Ramona Westersund.

Kaupallinen yhteistyö: Rekrytointi.com

Mainos. Uusi vuosi tuo vauhtia sekä työnhakijoihin että työnantajiin. Moni miettii työuraansa uuden vuoden vauhdittamana ja rekrytoijilla on paljon paikkoja täytettävänään. Samalla kesätyönhaku tuo oman vauhtilisänsä alalle.

”Isoin piikki rekrytoinneissa alkaa heti loppiaisen jälkeen ja tahti jatkuu pieniä loma- ja juhlapyhätaukoja lukuun ottamatta kiivaana aina kesän kynnykselle asti. Rekrytointi.com:ssa tämä näkyy ennätysvilkkaana liikenteenä sekä runsaana uusien osaajaprofiilien määränä.” kertoo pitkään alalla toiminut Rekrytointi.comin Pekka Miettinen

Täyttämällä profiilin Rekrytointi.com Osaajapankkiin, osaaja voi näkyä kymmenille työnantajille ympäri Suomea.


Uusi Rekrytointi.com Osaajapankki kerääkin tällä hetkellä 10 000 uutta osaajaprofiilia kuukaudessa ja 100 000 profiilin raja on rikkoontumassa maaliskuussa.

Osaajapankki on uusista työmahdollisuuksista kiinnostuneelle kevyt ja luottamuksellinen kanava testata osaamisensa kiinnostavuutta satojen rekrytoijien joukossa. Parissa kuukaudessa Rekrytointi.com Osaajapankki onkin mahdollistanut jo kymmeniä rekrytointeja.

Osaajapankissa rekrytointi sujuu osaaminen edellä ja ihminen esitellään ensin anonyyminä. Anonyymi rekrytointi onkin noussut esiin uuden vuosikymmenen nousevana rekrytoinnin trendinä. Digitaalisen rekrytoinnin LAURA™-päivässä Messukeskuksessa puhunut yhdenvertaisen rekrytoinnin lipunkantaja, DIAK:n Mertsi Ärling kiitteleekin Osaajapankin lähestymistapaa: ”Jos rohkenemme katsoa hakijoita kokonaisuutena heidän osaamisensa edellä, sukupuolelle, iälle tai etnisyydelle jää pienempi merkitys avoimen työpaikan täyttämisessä.”

Rekrytointi.comin palvelukokonaisuus työpaikkatarjonnan, Osaajapankin, koulutusmahdollisuuksien, uravinkkien ja piilotyöpaikkauutisten osalta on ainutlaatuinen Suomessa ja tarjoaa hakijalle monipuolisen avun työurallaan eteenpäin. Karjalainen on osa Rekrytointi.comin kumppaniverkostoa.

Sisältö on Karjalaisen yhteistyökumppanin tuottamaa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi