play

Mistä halpaa kulutusluottoa 2020 - lue vinkit täältä!

Kaupallinen yhteistyö: Lainaguru

Mainos. Tarvitsetko sinäkin lainaa arjen yllättäviin rahantarpeisiin? Luottokortti ei aina riitä kattamaan satunnaisia suurempia menoja, eikä pikavippikään välttämättä ole kaikille sopiva ratkaisu.

Tässä tilanteessa erinomainen vaihtoehto on kulutusluotto, joka tarjoaa helpotusta suurten ja pienten hankkeiden rahoittamiseen.

Muihin lainoihin verrattuna kulutusluotto tarjoaa joustavamman vaihtoehdon, joka myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia. Kulutusluotot vaihtelevat pääasiallisesti muutamasta sadasta eurosta aina 50 000 euroon. Tavallisesti kulutusluottojen korko on 4–20 % luokkaa ja takaisinmaksuaika 1–15 vuotta.   


Kulutusluottoa arjen satunnaiskuluihin

Jokaisella tulee jossakin elämänvaiheessa eteen odottamattomia kuluja tai kauan haaveiltuja hankintoja, joihin säästöt eivät aivan riitä. Kulutusluotto tarjoaa kätevän vaihtoehdon kalliille pikavipeille tai suuremmille pitkäaikaisille pankkilainoille.

Kulutusluottoa voit käyttää arjen kuluihin oman mielesi mukaan ilman mitään sen tarkempia rajoituksia. Takaisinimaksuajat ovat myös erittäin joustavia, ja voit halutessasi maksaa luottoa takaisin kuukausierissä tai kerralla.

Kulutusluotto toimii periaatteessa kuin luottokortti, eli haet lainantarjoajalta tietyn summan luottoa, jota nostat tarpeesi mukaan tilillesi. Kuluina veloitetaan tietty korko ja nostoprovisio.


Kulutusluoton kustannukset

Kun olet päättänyt, että kulutusluotto on paras vaihtoehto sinun lainatarpeisiisi, on aika paneutua eri vaihtoehtoihin. Ensin kannattaa toki määrittää oma luottotarpeeksi mahdollisimman takkaan, jotta tiedät mihin rahaa tarvitaan ja kuinka paljon.

Sen jälkeen voit aloittaa kulutusluottojen vertailun. Eri lainantarjoajien kulutusluotoissa on suuria hintaeroja, joten taustatyö kannattaa tehdä huolellisesti. Etenkin korkoja ja takaisinmaksuaikoja kannattaa vertailla tarkasti, jotta löydät omiin tarpeisiisi sopivimman ratkaisun. Muista myös ottaa huomioon kulutusluottoihin lisättävät kuukausittaiset tilinhoitokulut.

Joku saattaa tarvita luotolle vain 1 vuoden maksuajan, kun toiselle sopii paremmin 10 laina-aika. Pidempien laina-aikojen korkokulut voivat toki tulla kalliiksi, ja siksi monet saattavatkin lyhyemmän maksuajan.

Seuraavassa esimerkki kulutusluoton kustannuksista olettaen, että kyseessä on

10 000 € kulutusluotto 5 % korolla: 

  • Maksuaika 1 vuosi: kuukausierän suuruus 875 € ja kokonaiskulut 10 500 €
  • Maksuaika 10 vuotta: kuukausierän suuruus 125 € ja kokonaiskulut 15 000 €

Edellä esitetty yksinkertainen laskelma on vain suuntaa-antava esimerkki lyhyen ja pitkän maksuajan eroista. Valinta perustuu tietysti omaan elämäntilanteeseesi ja tuloihisi. Jotkut haluavat ottaa rennommin ja säästää tuloistaan suuremman osan muihin menoihin, kun taas toiset maksavat mieluummin lainan pois nopeasti ja säästävät kokonaiskuluissa.


Näin haet kulutusluottoa

Kulutusluoton hakeminen on helppoa, kunhan tietyt perusedellytyksen lainansaannille täyttyvät. Periaatteessa Suomen yleiset lainaehdot vaativat, että kulutusluoton hakija on täysi-ikäinen – joskus tosin vaaditaan jopa 25 vuoden ikää. Sen lisäksi hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot, suomalainen pankkitili ja osoite Suomessa. Luotonantaja vaatii hakijalta yleensä myös jonkinlaisia säännöllisiä tuloja.

Kun olet vertaillut kulutusluottoja huolellisesti ja löytänyt itsellesi parhaan vaihtoehdon, on aika täyttää hakemus. Kulutusluoton hakeminen netissä on erittäin helppo ja nopea prosessi. Siirryt vain lainantarjoajan sivuille ja täytät lainahakemuksen. Sen jälkeen sinulle lähetetään lainatarjous, jonka ehdot kannattaa lukea huolella läpi. Jos olet tyytyväinen saamaasi tarjoukseen, voit hyväksyä sen ja saada kulutusluoton välittömästi tilillesi. Muista katkaista yhteys VPN-palvelimeen täyttäessäsi hakemusta.

Kulutusluoton hakeminen pähkinänkuoressa: 

  • Päätä haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika
  • Vertaile kulutusluoton tarjoajia, korkoja ja kokonaiskuluja
  • Täytä lainahakemus netissä
  • Kun olet saanut lainatarjouksen, voit hyväksyä sen ja vastaanottaa kulutusluottosi


Mitkä ovat halvimpia kulutusluottoja?

Kuten kaikkia lainoja, myös kulutusluottoja on tarjolla joka lähtöön. Niiden vertaileminen eri ehtoineen voi tuntua monille haasteelliselta prosessilta. Lainagurun avulla homma käy kuitenkin helposti. Valitset vain haluamasi lainasumman ja takaisinmaksuajan, minkä jälkeen saat näkyviin sinun tarpeitasi vastaavat kulutusluotot.

Mistä sitten löytyvät halvimmat kulutusluotot? Jos haluat esimerkiksi lainaa 500 € kulutusluottoa 1 vuoden takaisinmaksuajalla, halvimmat vaihtoehdot löydät meidän verkkosivuilta.


Yhteenveto

Kulutusluotto tarjoaa helpotusta pienempiin ja suurempiin menoihisi ilman turhaa stressiä. Kulutusluotto on nimittäin luonteeltaan varsin joustava muihin lainavaihtoehtoihin verrattuna – etkä vaadi sen hakemiseen edes takaajia tai vakuuksia.

Kulutusluottoa voit käyttää juuri siihen tarkoitukseen kuin itse haluat ja takaisinmaksuajan voit myös päättää omien tarpeittesi mukaan. Kuluissa on tietysti suuria eroja riippuen lainantarjoajasta, koroista ja maksuajasta. Yleisesti ottaen kulutusluottoja otetaan sadoista euroista aina kymmeniin tuhansiin euroihin asti. Takaisinmaksuajat puolestaan vaihtelevat yhdestä vuodesta 15 vuoteen.  

Kun olet vertaillut lainoja huolellisesti, voit tehdä lainahakemuksen helposti netissä. Vastaanotettuasi lainatarjouksen kannattaa tutustua kaikkiin lainaan liittyviin ehtoihin. Heti kun hyväksyt tarjouksen, saat kulutusluoton käyttöösi.

Sisältö on Karjalaisen yhteistyökumppanin tuottamaa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi