play

Vauhtia paikalleen jämähtäneeseen elämäntaparemonttiin

Kaupallinen yhteistyö: Hypoxi Joensuu

Mainos. Junnaako elämäntaparemonttisi paikallaan? 4 viikon täsmäiskulla vauhtia muutokseen

Useimmilla meistä on kokemusta ”uuden elämän” aloittamisesta, kun tavoitteena on kevyempi olo, terveellisemmät elämäntavat tai uudistunut olemus jotakin tärkeää hetkeä varten.

Monille on tuttua myös se, että uusia tapoja jaksetaan noudattaa jonkin aikaa, mutta sitten alkaa tökkiä ja entiset elämäntavat palaavat takaisin. Toivottuja tuloksia ei olekaan tullut, ruokavalio tuntuu rajoittavalta ja olo on alavireinen. Kuulostaako tutulta?

Tässä tilanteessa on helppoa painaa paniikkinappulaa ja turvautua parempien tulosten toivossa esimerkiksi entistä vähäkalorisempiin pikadieetteihin. Ne eivät kuitenkaan ole järkevä ratkaisu, koska riskinä on aineenvaihdunnan hidastuminen entisestään, mikä taas vaikeuttaa rasvanpolttoa ja pysyvien tulosten saavuttamista. Pikadieettien ja kaalikeittokuurien aikana kehosta poistuu lähinnä nestettä, kun taas rasvan palamiseen tarvitaan pitkäjänteisempää työtä. Mutta kun tuloksiakin olisi mukava nähdä… Mikä siis olisi paras tapa toimia, jos haluaa saada boostia paikallaan junnaavaan elämäntaparemonttiin ja nähdä ensimmäiset muutokset mahdollisimman nopeasti?

HYPOXI-menetelmä on tehokas apu vauhdittamaan elämäntapamuutosta kestävällä ja motivoivalla tavalla. Jo neljän viikon tehojaksolla on mahdollista saada kilot karisemaan ja rasva palamaan nimenomaan ongelma-alueilta. HYPOXI-menetelmässä kevyt, matalasykkeinen liikunta yhdistetään kehon ongelma-alueille kohdistettuun ilmanpainehoitoon ja rasvanpolttoa tukevaan fiksuun ruokavalioon.

Varaa maksuton tutustumiskertasi tästä.

HYPOXI auttaa yleisimmissä laihduttajan kohtaamissa ongelmatilanteissa:

1. Liikunnan aloittaminen on vaikeaa

Jos säännöllisestä liikuntaharrastuksesta on aikaa tai liikunta ei ole kuulunut koskaan elämäntapoihin, säännöllisen liikunnan aloittaminen omatoimisesti voi olla vaikeaa. HYPOXI-jaksolla käydään treenaamassa kolme kertaa viikossa ennalta sovittuina ajankohtina. Yksi treenikerta kestää lyhimmillään vain 30 min ja liikunta on kevyttä ja matalasykkeistä, joten se sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille. Kuukauden jakson aikana luodaan rutiini säännölliselle harjoittelulle. HYPOXI-studiolla ohjaaja on aina paikalla sinua varten.

2. Ruokavalio on vääränlainen

Erilaisia dieettejä on tarjolla moneen lähtöön ja usein niiden ohjeet ovat vielä keskenään ristiriitaisia. Mistä voi tietää, minkälainen ruokavalio tuo tuloksia ja tukee yleistä jaksamista ja hyvinvointia? HYPOXIin kuuluu olennaisena osana rasvanpolttoa tukeva ruokavalio, jossa otetaan huomioon asiakkaan elämäntilanne ja tavoitteet. Ruokavaliosta saa helposti noudatettavan syömisen ohjenuoran myös HYPOXI-jakson jälkeen.

3. Rasva palaa vääristä kohdista

Monelle laihduttajalle on tuttu tilanne, että hoikistuminen näkyy ensimmäisenä kasvoissa ja ylävartalossa, kun taas vastaavasti reidet ja lantion seutu muuttuvat tuskastuttavan hitaasti. HYPOXIn avulla rasvanpoltto pystytään kohdentamaan niille keski- ja alavartalon alueille, jotka normaalisti kiinteytyisivät viimeisinä. Ilmanpainehoidon avulla aktivoitu pintaverenkierto edistää liikunnan aikaan saamaa rasvanpolttoa. Alue, jolle hoito kohdistetaan, pienenee HYPOXI-jakson aikana tutkimusten mukaan jopa kolme kertaa enemmän kuin tavallisella ruokavalion ja liikunnan yhdistelmällä samassa ajassa.

4. Hidastuva aineenvaihdunta

Aineenvaihdunta hidastuu jokaisella iän myötä. Lisäksi liian vähäinen energiansaanti pitkään jatkuessaan saa aineenvaihdunnan hidastumaan ja hoikistumisen vaikeammaksi. HYPOXI-treeni vauhdittaa aineenvaihduntaa ja lisäksi ruokavalio suunnitellaan siten, että aineenvaihdunta ja energiansaanti pysyy tasaisena.

5. Selluliitin kertyminen

Suurin osa naisista kärsii selluliitista, olipa vartalon muoto mikä tahansa. Selluliittia kerääntyy alueille, joissa verenkierto ja lymfanestekierto ovat häiriintyneet eikä tavallinen liikunta auta poistamaan sitä. Monissa selluliittihoidoissa poistetaan vain nestettä, mutta koska rasva ei pala samalla, selluliitti palautuu usein nopeasti takaisin. HYPOXI-yhdistelmähoito polttaa rasvaa, parantaa verenkiertoa ja aktivoi nestekiertoa, ja näin ollen selluliitti vähenee.

Maksuton kokeilukerta antaa tuntumaa HYPOXIin

Ennen hoitojaksoa HYPOXIa on mahdollista käydä kokeilemassa yhden kerran maksutta. Kokeilukerralla kartoitetaan HYPOXI-ohjaajan kanssa lähtötilanteesi, keskustellaan tavoitteistasi ja saat kokeilla käytännössä HYPOXI-laitteita. Pääset testaamaan yhdistelmähoidossa käytettävää HDC-pukua, jonka 400 ilmakuplaa aktivoivat kehon nestekiertoa ja vilkastuttavat aineenvaihduntaa. Lisäksi kokeilet HYPOXI-pyörää, jonka painevaihtelu yhdistettynä kevyeen liikuntaan auttaa polttamaan rasvaa ongelma-alueilta.

HYPOXI sopii elämäntapamuutoksen lempeäksi tehostartiksi. Jo neljän viikon intensiivijaksolla on mahdollista saada aikaiseksi pysyviä ja näkyviä tuloksia, mikä motivoi jatkamaan parempien elämäntapojen noudattamista.

Lue lisää ja varaa oma tutustumiskertasi tästä.

HYPOXI lyhyesti

HYPOXI on Itävallassa kehitetty patentoitu kehonmuokkausmenetelmä ja käytössä maailmanlaajuisesti. Menetelmän teho perustuu liikunnan, vaihtelevan ilmanpaineen ja ruokavalion yhdistelmään. HYPOXI sopii kaikille aikuisille kunnosta riippumatta. Suomessa HYPOXI on toiminut 10 vuotta ja studioita on 27. Joensuun HYPOXI-studio on toiminut Kaislakadulla jo vuodesta 2013 alkaen.

HYPOXI-studio palvelee ajanvarausten mukaan arkisin klo 8-20. Näin toimimalla varmistamme ruuhkattomuuden ja vältämme turhat odotusajat.

Sisältö on Karjalaisen yhteistyökumppanin tuottamaa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi