play

Kilpailuta autolainat uuden tai käytetyn auton hankintaan

Kaupallinen yhteistyö: Lainaa-helposti

Mainos. Auto on monille suomalaisille tärkeä tai jopa ainoa tapa liikkua paikasta toiseen. Uuden tai käytetyn auton hankkiminen on yksi suomalaisen perheen suurimmista hankinnoista ja usein tähän tarvitaan ulkopuolista rahoitusta. Vakuudettomalla verkkolainalla saat auton heti nimiisi ja vertailemalla pidät korkokulut kurissa.

Vakuudettomat verkkolainat ovat kasvattaneet suosiotaan tasaisesti. Netistä haettavat pienlainat ovat monelle tuttuja, mutta vertailun kautta löytynyt matalakorkoinen kulutusluotto sopii myös esimerkiksi auton hankintaan. Lainavertailupalvelujen kautta lainanhakijat voivat kätevästi kilpailuttaa jopa kymmeniä erilaisia autolainoja. Vaikka ensimmäisen autolaina tarjouksen hyväksyminen saattaisi houkutella, kannattaa lainat ehdottomasti ensin kilpailuttaa eri lainantarjoajien välillä. Vertailemalla ja kilpailuttamalla lainatarjoukset netissä voit säästää jopa satoja euroja kuukausittain hankkimalla edullisimman tarjolla olevan lainan. Tämä johtuu siitä, että lainojen korot voivat vaihdella jopa kymmeniä prosentteja eri luotonmyöntäjien välillä. Älä siis maksa autorahoituksestasi liikaa – hae edullinen autolaina Lainaa-helposti.fi vertailusivuston kautta!

Autolainaa etsivän muistilista

Kuten muilta lainavertailusivuilta, myös Lainaa-helposti.fi palvelun kautta lainaa voivat hakea kaikki vähintään 18 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat henkilöt. Lainanhakijat voivat hakea jopa 70 000 € edestä edullista rahoitusta uuden tai käytetyn auton hankintaan yhteistyökumppaniemme kautta. Myönteisen lainapäätöksen saamiseksi seuraavien vähimmäisehtojen on täytyttävä:

 • vakituinen osoite Suomessa
 • suomalainen pankki- ja verkkopankkitili
 • henkilökohtainen matkapuhelinnumero
 • vähintään 18 vuoden ikä
 • ei maksuhäiriömerkintöjä

Huomaathan, että vaikka täyttäisitkin edellä mainitut vaatimukset, lainantarjoajat voivat silti kieltäytyä myöntämästä lainaa. Osa pankeista ja rahoituslaitoksista esimerkiksi myöntää lainoja vain yli 23 vuotta täyttäneille henkilöille. Lainantarjoajat voivat myös edellyttää lainanhakijoilta riittävän suuria säännöllisiä tuloja. Edellä mainittujen vaatimusten täyttäminen ei siis automaattisesti takaa sitä, että tulet saamaan myönteisen lainapäätöksen.

Edullista rahoitusta elämäsi kaikkiin hankintoihin – hae edullinen moottoripyörälaina tai venelaina

Etsit sitten rahoitusta uutta autoa, moottoripyörää tai venettä varten - vakuudeton verkkolaina sopii kaikkiin näihin rahoitustarpeisiin. Lähettämällä ilmaisen lainahakemuksen vertailusivulla, lainasi kilpailutetaan jopa kymmenien lainantarjoajien kesken. Näin halvimman lainan valinta on sinulle mahdollisimman vaivatonta.

Lainan hakeminen Lainaa-helposti.fi sivuston kautta kannattaa, koska palvelumme on:

 • Turvallinen – olemme tunnettu ja luotettava Pohjoismainen rahoitusalan yritys
 • Ilmainen – lainojen hakeminen palvelumme kautta on ilmaista nyt ja aina
 • Yksinkertainen – tekemällä yhden lainahakemuksen palvelussamme kilpailutamme jopa yli kymmenen eri rahoituslaitoksen lainat puolestasi

Autolainan hakeminen verkossa kannattaa myös, sillä saat auton välittömästi omiin nimiisi. Tunnettujen lainavertailupalveluiden kautta asioidessasi varmistut, että kaikki lainoittajat luotettavia ja asiointi on turvallista. Tämä tarkoittaa sitä, että tietosi pysyvät turvassa koko hakuprosessin ajan, eikä sinun tarvitse itsenäisesti arvioida yksittäisten lainantarjoajien luotettavuutta. Kilpailuttamalla autolainat Lainaa-helposti.fi palvelun avulla voit saada lainaa esimerkiksi tällaisin ehdoin:

 • Lainaa 1000 - 70 000 €
 • Alkaen 19 % vuosikorolla
 • Jopa 15 vuotta laina-aikaa
 • Ei vakuuksia tai takaajia

Vertailu on täysin ilmaista, eikä vaadi rekisteröintiä. Muista myös, että lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua minkään lainan hakemiseen. Voit siis huoletta tutustua lainamarkkinoiden yleiseen hintatasoon vertailupalvelun avulla.

Sisältö on Karjalaisen yhteistyökumppanin tuottamaa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi