play

Painopeitto on nyt kaikkien saatavilla

Preeco.fi

Mainos. Painopeitot ovat saavuttaneet Suomessa suuren suosion, eikä peitoista tarvitse enää maksaa satoja euroja.

Joidenkin tutkimuksien mukaan jopa joka kolmas suomalainen kärsii unettomuudesta. Unettomuus saattaa johtua esimerkiksi stressaavasta elämäntilanteesta. Jo yksikin huonosti nukuttu yö tekee arjesta hankalampaa. Unettomuuteen on kuitenkin useita eri syitä, sekä hoitomuotoja. Painopeitto on hoitomuodoista varmasti luonnonmukaisimpia.

Painopeitto on nimensä mukaisesti painava peitto, jonka paino vaihtelee 1 – 13 kg välillä. Painopeiton on todettu parantavan unen laatua, ja levottomuutta lievittämällä se myös auttaa nukahtamaan nopeammin.

Painopeitot ovat yleistyneet todella nopeasti, jonka ansiosta peitto on mahdollista hankkia nykyään entistä edullisemmin. Katso alta Preeco.fi verkkokaupan vinkit valintaan.

Painopeiton paino

Peiton taika piilee sen painossa. Painavampaa peittoa käyttäessä mielihyvä- ja nukahtamishormonien tuotanto tehostuu, jolloin nukahdat helpommin ja nukut sikeämmin.

Painopeiton tulisi painaa 8 – 12 % käyttäjänsä painosta. Jos siis painat esimerkiksi 70 kiloa, 7 kg painopeitto soveltuu käyttöösi hienosti.

Peittoa valitessa tulee kuitenkin huomioida että käyttäjän tulee päästä peiton alta pois omin voimin. Jos siis olet ostamassa painopeittoa lapsille tai vanhuksille, varmista että painopeitto ei ole liian painava.

Jos käyttäjällä on todettu hengitys- tai verenkiertoelinten sairauksia tai osteoporoosia, ei painopeittoa tulisi käyttää. Jos olet lainkaan epävarma soveltuuko painopeitto sinulle tai läheisellesi, kysy aina apua esimerkiksi lääkäriltäsi.

Painopeiton materiaali

Painopeiton voi ommella vaikka itse, ja käyttää painona esimerkiksi kuivattuja herneitä. Tämä on kuitenkin työlästä, ja paino on todella vaikea saada jakautumaan tarpeeksi tasaisesti.

Onneksi, kuten edellä on mainittu, painopeittojen yleistyminen on myös laskenut niiden hintaa huomattavasti, ja Preeco.fi verkkokaupasta laadukkaan painopeiton saa erittäin edullisesti.

Saatavilla on mikrokuitu-, puuvilla- ja bambukankaisia peittoja. Jos yöllä tuppaa tulemaan kuuma, kannattaa ostaa mahdollisimman hyvin hengittävästä materiaalista valmistettu painopeitto. Osilla materiaaleista on myös viilentävä vaikutus.

Preecon painopeitot sopivat hyvin myös allergikoille. Painopeitoissa käytetyt lasihelmet ovat myrkyttömiä, hypoallergeenisiä, hajuttomia sekä hiljaisia. Myös bambukangas on luonnostaan antibakteerinen ja antiallergeeninen.

Muistilista painopeiton ostamiseen

1. Painopeiton paino

Painopeiton painon tulee olla 8 – 12 % käyttäjän painosta. Muista että käyttäjän tulee päästä omin voimin pois peiton alta.

2. Painopeiton materiaali

Tarkista huolella eri materiaalien ominaisuudet. Hyvin hengittävä ja viilentävä painopeitto ei hikoiluta yöllä.

3. Painopeiton hinta

Painopeiton voi tehdä vaikka itse, mutta se ei välttämättä toimi niin kuin sen pitäisi. Painopeittoon ei kuitenkaan tarvitse tuhlata satoja euroja, sillä Preecosta suositut painopeitot saa alkaen 39,95 €.

4. Oma terveydentila

Jos kärsit verenkierto- tai hengitysoireista tai osteoporoosista, kannatta konsultoida lääkäriä ennen painopeiton hankintaa. Jos unettomuus on pitkäaikaista, etkä löydä ongelmaan sopivaa hoitoa, kannattaa myös kääntyä asiantuntijan puoleen.

Sisältö on Karjalaisen yhteistyökumppanin tuottamaa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi