play

Tanska toivottaa suomalaisen fintech-yrityksen tervetulleeksi

Kaupallinen yhteistyö: CrediNord

Mainos. Suomalaisille tuttu innovatiivinen fintech-yritys CrediNord on levittänyt toimintaansa jälleen. Yritys on tammikuusta 2021 lähtien toiminnassa myös Tanskassa.

Tanska toivottaa suomalaisen fintech-yrityksen tervetulleeksi.

Verkkorahoitusmaailman uusi tulokas jatkaa kasvuaan

CrediNord on yksi rahoitusmaailman uusimmista menestyjistä. Uusi vuosi näyttää tuoneen yritykselle mukanaan yhä uusia onnistumisia ja mahdollisuuksia kasvuun. Tulevaisuus näyttää yrityksen kannalta kirkkaalta. Uusin valloitus löytyy Skandinaviasta.

CrediNord debytoi Tanskassa

Suomalainen yrityslainoihin erikoistunut yritys on tullut kovaa vauhtia tutuksi jo Suomessa ja Ruotsissa. Vuosi 2021 on alkanut vauhdikkaasti ja yritys aloitti vuoden leviämällä Tanskaan, jossa se pyrkii tehokkaasti uusiin aluevalloituksiin ja verkkorahoitusmaailman huipulle.

Mikä on CrediNord?

Credinord on Jim Forsbomin, Roope Lindroosin ja Jan Forsbomin vuonna 2019 perustama suomalainen fintech-yritys, joka on saanut jo runsaasti jalansijaa Pohjois-Euroopassa. Kyseessä on yksi pohjoisen nopeimmin kasvavista finanssialan yrityksistä.

Yrityksen toiminnan keskiössä ovat erityisesti pienyritysten lainat. Lainojen suuruus vaihtelee suuresti yrityksen tilanteesta ja tarpeista riippuen. Tarjolla on lainoja aina tuhannesta eurosta jopa 100 000 € asti. Yritys myöntää lainoja vakaille ja kasvaville yrityksille. Sekä yrityksellä että sen omistajalla tulee olla puhtaat luottotiedot. Toisena vaatimuksena on se, että yrityksen on tullut olla toiminnassa vähintään kuuden kuukauden ajan.

Lainahakemuksen lähettäminen on nopeaa ja helppoa. Se on maksutonta, ja aikaa kuluu korkeintaan minuutti. Jos hakemus hyväksytään, ilmestyy laina näkyviin yritystilille viimeistään seuraavana päivänä. Kyseessä on siis erinomainen vaihtoehto kiireelliseen tarpeeseen. Lainaan ei sisälly minkäänlaisia piilomaksuja.

Yritys tarjoaa useita eri maksuvaihtoehtoja. Lainan voi maksaa takaisin joko 6, 12 tai 18 kuukausimaksulla. Lisäkuluja ei lainan vastaanottajalle synny, vaikka maksu suoritettaisiin alkuperäistä aikataulua nopeammin.

Verkkorahoituslaitosten vetovoima

Yrittämisen voidaan sanoa palanneen viime vuosina muotiin. Etenkin nykyinen ilmastopolitiikka, teknologian jatkuva kehitys sekä ihmisten muuttuneet elintavat ovat innostaneet tuhansia - tai pikemminkin miljoonia - ihmisiä perustamaan omia yrityksiään.

Menestyksekkäitä yrityksiä on syntynyt monella eri alalla, mutta erityisesti verkkorahoituslaitokset ja -yritykset ovat päässeet kukoistamaan viime vuosina, sillä ne ovat monesti mahdollistaneet muiden alojen kasvun ja yritysten luomisen tavalla tai toisella.

Onko siis ihmekään, että rahoitusalan yritykset kiehtovat monia yrittäjiä? Koronapandemia on parantanut alan yritysten tilannetta entisestään. Siinä missä muut alat ovat vaikeuksissa ja yritykset konkurssin partaalla, on pandemia rahoitusalalle eräänlainen takuu. Verkkorahoituslaitoksilla on käsissään paljon valtaa ja ne ovat monien tuki ja turva tällaisina vaikeina aikoina.

Mikäli haluat lukea rahoitusalan yritysten vetovoimasta lisää, löytyy aiheesta erinomainen kirjoitus esimerkiksi Alejandro Bregan blogista: https://www.thestartupfounder.com/what-makes-fintech-a-point-of-attraction-for-entrepreneurs/.

Muiden verkkorahoituslaitosten tavoin, on myös CrediNordin asema turvattu. Yrityksellä on kuitenkin moniin kilpailijoihinsa nähden useita valttikortteja, jotka erottavat sen tuhansien yritysten joukosta. Yrityksen joustavuus, läpinäkyvyys ja rehellisyys ovat vain muutamia tärkeitä ominaisuuksia, jotka erottavat sen massasta.

Sisältö on Karjalaisen yhteistyökumppanin tuottamaa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi