play

Siltarahan yrityslaina auttaa raaka-aineiden hankinnassa nopeasti

Siltaraha

Mainos. Joskus yrityksen akuutit kassanhallinnan ongelmat iskevät yllättäen. Varaston täydennys, uuden koneen tai laitteen uusiminen tai palkkakustannukset vaativat nopeita ratkaisuja. Hyvä talouden suunnittelu on yritystoiminnan kannalta ensisijaista, mutta välillä tarvitaan joustavia ratkaisuja hankalien tilanteiden ylittämiseksi.

Siltaraha on kotimainen luotettava kumppani yritykselle ja asiakkaat arvostavat lainaprosessin nopeutta, helppoutta ja selkeää läpinäkyvää hinnoittelua.

Luotettavaa rahoitusta raaka-aineiden hankintaan

 Uudellamaalla toimiva sahateollisuusyritys työstää puutuotteita, jotka päätyvät yleensä lopulta asiakkaiden terasseille. Siltaraha on ollut yrityksen tukena, kun on tarvittu hankintoihin nopeaa rahoitusta.

 “Me ollaan kolme vuotta oltu Siltarahan asiakkaana ja yrityslainaa tarvitsemme pääasiassa raaka-aineen hankintaan. Se on yleensä semmonen pari-kolkyt tuhatta kerralla, eikä kovin pitkäksi aikaa.“

 Yrityslainaa on haettu raaka-aineiden hankintaan, mikä onkin tyypillinen syy lainan tarpeeseen. Rahoitus on tukena investoinneissa sekä kasvun ja varaston täydennyksen mahdollistamiseksi. 

“Jos alamme tinkiä kaupoista varastotilanteen mukaan, se ei oikein toimi. Jos asiakas jotain haluaa niin se pitäisi pystyä myös toimittamaan.”    

Jotta yritys pysyy kilpailussa mukana ja samalla kasvattamaan toimintaansa, täytyy pystyä vastaamaan asiakkaiden tilauksiin. Oma kassavirta ei aina välttämättä riitä asiakkaiden tilausten toimittamiseen, jolloin Siltarahan yrityslaina auttaa vaikeiden aikojen läpi.

“Hyvin nopeasti saadaan päätökset, kun niitä tarvitaan.”

Nopeus on valttia, kun rahantarve on akuutti. Lainahakemuksen täytät hetkessä, ja jos tiedot ja takaajat löytyy, päätöksen saa hyvin nopeasti – parhaimmillaan jopa muutamassa tunnissa. Lainan voi saada tilille jo saman päivän aikana, mikä mahdollistaa uusien hankintojen ja investointien tekemisen seuraavana päivänä lainan hakemisesta!

“Palvelun luotettavuus on minulle tärkeää. Silloin kun rahoitusta haetaan, niin sitä kyllä myös aidosti tarvitaan.”

Siltaraha on Avainlippu-merkitty lainantarjoaja ja 100% Suomessa tuotettu palvelu. Yrityslaina-palvelut on tuotettu kotimaassa työllistäen suomalaisia ja verot maksetaan ainoastaan Suomeen. Palveluihin voi luottaa ja samalla tuet kotimaista työtä.

Yrityslainaa voidaan tarjota kaikille yrityksille, jotka ovat Suomessa rekisteröityjä ja toimineet pääsääntöisesti vähintään kaksi vuotta, toimialasta riippumatta.

Siltarahan Yrityslainoja on ollut markkinoilla jo vuodesta 2016. Yhtiölle on myönnetty Avainlippu kotimaisesta palvelusta. Tyypillisesti Siltarahan Yrityslainoja on käytetty palkkaukseen, varaston kasvattamiseen, laite- ja koneinvestointeihin, käyttöpääoman lisäykseen, verojen maksuun, yllättäviin yritystoiminnan kuluihin, markkinointikampanjoihin ja ostolaskuihin.

Prosessi on luotu helpoksi ja vaivattomaksi. Lainanhaku onnistuu ajasta ja paikasta riippumatta, milloin vain, vahvaa tunnistautumista käyttäen. Mikäli yrityksesi tarvitsee käyttöpääomaa, on Siltarahan Yrityslaina varteen otettava vaihtoehto.

 Sisältö on Karjalaisen yhteistyökumppanin tuottamaa.

uusimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Luetuimmat

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta

LÄHETÄ KUVA TAI VIDEO

Näitkö jotain mielenkiintoista? Lähetä kuva! Voit lähettää Karjalaiselle uutiskuvien ja - videoiden lisäksi ajankohtaisia kuvia, jotka ovat hienoja, mielenkiintoisia, hauskoja tai kertovat erikoisista asioista.

phone

Toimitus, uutisvihjeet:

010 230 8110

email

toimitus@karjalainen.fi